Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, August 28, 2012

Satu Syawal

Huuuaaggghhh ... ngantok nye @_@ Jam didinding dah menunjukan jam satu pagii.. tapi eLLy gigih gak nak hapdate sementara mood tengah marii nie :)

Jom kita sambung cite raya ku yg tak seberapa nie, Balik jer dari meronda kat Jln TAR masa malam raya, eLLy & MyLuv terus jer Zzzz .. Kalau dah tidoq waktu 'subuh gajah' bak kata org semestinya pagi raya tu kami pun terbabasss..

Bagun bagi, siap lebih kurang kami terus Vroommmm ke Mentakab

Seperti tahun tahun sebelum nie, setiap kali raya eLLy pasti akan ke Mentakab dulu.. tak perr tak payah nak gaduh gaduh yg pasti raya ke 2,3,4,5,6,7 sampai la ke raya 30 adalah milik ku :p bijak tak bijak tak?

Xtiviti di raya pertama biasa2 aja, sampai umah MIL terus ke dapur carik makanan ;) hebat tak menantu nie? korang berani wat camtu hahaha. Lepas makan, kemas apa yg patut pastu lepak sembang2 dan lepas magrib kami ramai2 terus gerak kerumah my SIL yg dok kat area Termerloh. Makan lagikkk !!  huhu ai like :) dah puas makan sembang kat situ eLLy & MyLuv gerak ker rumah Myuncle kat area Termerloh tu gak ... dan Makan lagik!!! 

Yippie.. Hari Raya pertamaku di penuhi dng xtiviti Makan jalan makan :)

Mami Jarum : Saya dah berjanji pada diri sendiri.. Jika ada kesempatan di tahun hadapan eLLy nak ajak MyLuv balik Metakab at least sehari sebelum raya. Tak kan tiap2 tahun nak balik makan jer kan *HeHeHeHe*

8 comments:

*SiRibenMerah said...

wahhhh~ syiok nye jd menantu kesayangan... hehehe~

atty's said...

sama ler..kty pun kalo g umah mertua..terus makan je..takde tolong masak ke apa.hehehhee

akubiomed said...

Sambutan Hari Raya di Mentakab meriah tak?

eB said...

eB ader agks balik mkn jerk sbb MIL suker msk subuh2 ms org sumer tgh zzzzzzzzzzz... hik3

sW33tdARLiNG said...

amboii posing dalam bilik hotel uuuuu............

Dee said...

eh..sama cam aku..balik makan je..tp aku ok sketlah..duduk 3,4 hari..yg penting pagi raya aku kat KL bersama keluargaku..hihihi...

anamizu kaito said...

wahhhh bijaknye kak elly ek ! hehe
alololo manjenye dgn hasben akak..
ni x sbr nk kawen nih ! hehe






slm lebaran,
cik ana

Bitt (double IS) said...

dear elly, selamat hari raya dan maaf zahir dan batin sepanjang kita berblog... :)