Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, August 13, 2012

Ada Apa dengan Ramadhan Day 21 - Iftar with PELANGI

Assalammualaikum, kawan kawan!! Apa khabar semua .. Rindu saya tak? hihihihi. Sorry dong kesibukan menghimpit ku. bukan setakat nak update nak BW pun tak sempat nokss.

Hari Jumaat lepas eLLy and Geng Pelangi gi berbuka bersama di Seri Pacific Hotel. Kali nie cuma kami berlima sahaja yg dapat join. hakikat sebenarnye memang susah nak kumpulkan semua, memasing ade hal. Tapi tak pa, walaupun cuma berlima kemeriahan tetap terasa coz memasing bawak keluarga, cuma eLLy & Dee jer yg membujang. Pssttt ade yg bawak boyplennn wa cakap luuu .. sape sape? cer teka cer teka.


:: US ::

Klu nak tau food & service kat Seri Pacific tu best ker tidak, kena la tanya geng yg lain, tak kan tuan rumah nak puji diri sendiri lak kan. Macam tahun lepas, Selepas berbuka kami akan bergerak ke Jalan Tuanku Abdul Rahman. eLLy tak beli aper pun saja jejalan memeriahkan keadaan.

Okey guys i got to go.. nak study sikit, coz kul 2ptg nanti eLLy akan Join English quiz anjuran committee kat Hotel nie. soalan merangkumi "Product Knowledge, History, General Knowledge, Geographic, Spelling". Hari ini separuh akhir.. kalau group eLLy menang dapat RM1000 noksss!! dibahagi empat orang Wish me luck plssss.


Published with Blogger-droid v2.0.6

6 comments:

Rasp said...

rinduuuuu kat korangs tau...
eh eh...tu eida nye wipes ker tu ataih meja hehehehe...

gud luck dearie...
kalo menang leh shopping lagik :D

atty's said...

gudluck elly..

besh buka posa beramai2 :)

*SiRibenMerah said...

wahhhh.. ini je citernya? camne ai nk rasa kemeriahan tuh skali? ahahaha.. okeh sis, ai doakan yg terbaik utk duit raya kumpulan sis bila menang nnt.. bye~

♡ a.y.u ♡ said...

makanan die sedap...smpi muncit perot...nasib pakai baju besar..btw kak elly gud luck..nanti menang nk baju raya lagi..hahahaa

akubiomed said...

Sempat lagi keluar berbuka bersama gang blogger.

Anonymous said...

salam kak,
saya tgh browse for BBQ dinner and sampai ke blog akak.Boleh tak akak tolong saya kalau saya nak buat gathering kat seri pacific ni and buat BBQ dinner.About 100-150 pax kak.Pls e-mail to wjuliana09@gmail.com
Thanks kak.