Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, September 24, 2012

AMAZING, BEAUTIFUL & HONEST

Assalamualaikum, gOOd Morning!! kawan kawan. amacam? camner mood pagi Isnin nie? Ceria, Teruja, Sentap, Sengal? ape ape jer la kan yg penting tak menyusahkan rang khannn..

Mood eLLy hari nie? Hurmmmm biasalah pepagi nie harus lah mood LAPAR :p ade ker mood lapar? ke aku sorang jer ada mood camtu hehehhe. Well eLLy dan kelaparan memang tak dapat dipisahkan *wink*

Banyak story hujung minggu yg nak dikongsi bersama disini tapi masa tak mengizinkan. skema la pulak nanti bila dah free sikit eLLy akan update or save in draft and publish kan esok. Insyallah.

Kata penutup hari nie.. Mari lah Share dng eLLy, which first 3 words you see to describe yourself!!
eLLy saw:  AMAZING, BEAUTIFUL & HONEST !!  So what about you? ^_^




Mami Jarum : Mood BW dah datanggggg .... Tungguuuu

9 comments:

SYANI said...

Special, Cheerful & Funny..

*SiRibenMerah said...

beautiful, honest, genius.. hehehe~

αяfaekα αямαɴd said...

Special, Strong, Funny >,<

nUR_rOsALiNdA said...

Kak,
Aku punya = Honest, Genius, Beautiful

Lalalalalalala~

Dee said...

amazing, genius & happy..

akubiomed said...

Saya nampak beautiful, honest dan hope.

akubiomed said...

Saya nampak beautiful, honest dan hope.

♡ a.y.u ♡ said...

saya nampak...amazing...honest ...beatiful....thats me....ekekeke.....

Bitt (double IS) said...

i nampak trust, strong, funny ehehhee