Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, September 19, 2012

Pagi yg berjerebu

Salam semua. Tempat uolls berjerebu tak hari nie? sepanjang perjalanan eLLy ketempat kerja (Rawang to KL) keadaan diluar kereta amat lah berjerebu.. dah masuk KL pun same. Mengapa kah? ada hutan yg terbakar ker? semakin menipis lah ozon dibumi ku ini.

Ok sebelum terlupa eLLy nak say sorry coz kebelakangan nie eLLy tak sempat nak wat BlogWalking. Bukan menyombong tapi kesibukan kerja yg membuatkan aku begini. eCeh bajet mcm pekerja misali la pulok kan. Tapi itu lah hakikatnye. usahkan nak BW nak update blog sendiri pun tak perkesempatan. nak wat auto publish pun tak sempat nyekkkkk!

Hurmm tengah dok tekun menaip n3 nie, Tetiba Si eiDa purple lak SmS. Hurmmm terbantut terus nak story ape kat sini. okey bye! nak gi layan sMs pompuan tu jap ;)


Mami Jarum : Kekadang aku pun tak paham ngape aku tak sempat nak wat auto publish 


6 comments:

Bitt (double IS) said...

i tot mendung nak hujan pagi tadi...tapi setitik pon tak turun...

NM02 said...

tak sempat nak nampak jerebu nokss...

mata aku penuh dgn air

sbb sedih tggalkan anak teruna

uwaaaaaaaa

akubiomed said...

Walaupun cuaca diluar berjerubu tidak berkabus untuk blog walking. :-)

Mak Lagenda said...

jerebu ke kat KL nok?? Harap2 jerebu tu x memudaratkan kesihatan lah yea

Alin Marlini said...

kadang-kadang mmg x menyempat nak blogwalking

eB said...

eB big M. ha3