Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, September 4, 2012

Syawal ke3

Selamat tengahari kekawan .. nak habiskan cite raya boleh? Nak story cite Raya ke3 pulak. Seperti yg uolls sedia maklum raya ke3 eLLy sudah mula berkerja.. hukhuk sedih kan. tapi tak mengapa demi sesuap nasi saya Passssrahhh!!

Petang raya ke3, lepas kerja eLLy & MyLuv terus vrommmm beraya di rumah MyCousin  di Klang. tetap beraya walau pun dah petang *_* xtiviti raya semestinya MAKAN .. lepas makan di rumah, Di malam hari pulak kami gi makan di luar.. dan semestinya kami makan seafood! yummmehhh 


Lihatlah dunia walaupuan di Raya ke3 tetapi suami ku tetap berbaju melayu, dan lihatlah betapa gigih MyLuv mengopek ketam untuk ku :) Oh sebelum terlupa makan malam kami aritu ditaja oleh MyCousin. Terima kasih daun keladi ucop! semoga sentiasa dimurahkan rezeki dan boleh la belanja kami lagik ;p

Sekian sahaja untuk hari ini!

Mami Jarum : BUSY!!!

5 comments:

Rasp said...

sedondon uols sampai raya ke 3 ek...
loving kapel yg i sgt suka tengok...

dah baik demam lum nie?

Dee said...

alolo..comelnya dua2..warna baju pun cun melecun..dah baik ke sok sek sok sek tu..

nUR_rOsALiNdA said...

Kak, Sabtu ni kau buat open house ek?

akubiomed said...

Mencabar kopek kulit ketam untuk mendapat isi ketam yang manis. :-)

Bitt (double IS) said...

alamak kalau makan luar...saya konpem tak sentuh ketam...ahahhaha takut jadi kes ketam terbang uuu..ehehhe