Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, March 15, 2013

Bali : Dinner & Spa


Lapar-lapar-lapar setelah puas membeli belah di Hawaii Bali Kami terus gi dinner Ayam tulang lunak maliobor. 

Kedai nie supir kami yang recommend. Sepanjang di Bali semua tempat makan adelah diatas recommendation dari Pak supir, kecuali waktu dinner di Jambaran kami google mencari info, ok itu nanti kite story kemudian eh.  Nak tengok secara details ape yang kami makan sila lah terjah ker blog Dee.

My first rice after 28 days “berpuasa dari NASI” huhuhu

Okey perut dah kenyang moh la kita balik ke Hotel. Memandangkan malam masih muda tak kan nak terus tidoo kot.. Masuk bilik simpan ape yang patut dan yuk kita ke SPA!!! Cuma kami bertiga sahaja yang ke Spa laki ku tak join pun dia sibuk gi cari Cyber Café nak check email and submit report ape ntah! See camno lah aku tak hangin satu badan! Dalam dok cuti pun dia sebuk pasal kerja!!!!

SMART SPA yes itu lah Spa yang kami pergi sepanjang kami berada di Bali.
Fist day kat sana kami buat 90min full body massage Rp35 = RM30 per person. Syhhh jangan bising mereka mahu menguli badan ku.. layannnn

Damages of the day :-
Ubud Tegalalang
Entrance fee : Rp10 x 2 pax = Rp20
Souvenir : Rp140

Alam Bali coffee
Luwak Cofffee : Rp50
Souvenir : Rp50

Kitamani Volcano
Entrance fee : Rp10 x 2 pax = Rp20
Lunch : Rp80 x 2 pak = Rp160
Souvenir : Rp300

Pura Tirta Empul
Entrance fee : Rp15 x 2 pax = Rp30
Souvenir : Rp50

Dinner & Spa
Dinner : Rp316,250 for 4 person
Spa : Rp95 per pax


Mami Jarum: Fuhhh habis satu hari punya story masa di Bali. 3 Days to goo..


6 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

hamboiiii best nyer :)

Dee said...

update laju2 nampak..hehehe..

*SiRibenMerah said...

gambaran di dalam mana? hehe

Rasp said...

lepas berspa..hilang lah "hangin" tu sis hehehehehe...

lizz said...

waa bestnyerber berspa...

Bitt (double IS) said...

saya suka tang ada harga2 cenggini senang nak buat rujukan :)