Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, March 12, 2013

Suami oh Suami

Menghampiri detik 12 malam... Bukan cerita mistik yang hendak diceritakan. Bukan cerita dalam kelambu yang hendak dikongsi. Ini hanyalah cerita ragam masam manis kami suami isteri.

Ok macamana nak mula.... ok gini kita cerita yg simple simple ajer.. simple but sweet eCeh :) Secara mata kasarnya Suami saya aka Seth Mat memang nampak mcm bengis orang nye.. tapi teman rapat kami meLable kan saya yang bengis.. kuikuikui bengis ker? aummmmmm

Suami saya bukan lah mamat romantik.. kalau nak harapkan dia buat kejutan hantar bunga kat opis masa hari lahir atau ulangtahun perkahwinan hurmm jangan harap la! kalau lah benda tu terjadi mau sakit jantung kot di buat nye.

Suami saya sangat ringan tulang dirumah. itu memang tak dapat dinafikan. Walaupun dia tak menyapu tapi dia rajin buat air. walaupun dia tak mop lantai tapi dia rajin menolong saya didapur. Walaupun dia tidak melipat baju tapi dia rajin memasak dirumah.

Suami saya sangat manja. diantara ayat-ayat manja bila dia inginkan sesuatu.... Aaayang nak tengok wayang. T' nak ice cream, aayangg nak maggie... hurmmm yang lain-lain punya manja tu tak leh la nak share kat sini :)

eH kenapa tetiba cerita pasal suami nie? Sebenarnya saya sedang memanaskan kuah laksa untuk suami saya. At this hour? Yes! kata nak pahala lebih kan so layan jer laaaa...




Mami Jarum : Ayat yang paling romantik untuk malam ini. "ayang panaskan kuah laksa, nanti saya kopekkan telor"


5 comments:

iduraz said...

Salam sis,hehe, biar tak romantik, janji bahagia bak kata zakuan adha suami ayu raudhah..hee

:: Mrs.Eady :: said...

sweets :)

Rasp said...

hahahahahaha sweetness in your own way!

akubiomed said...

Pandai hubby guna ayat pancing. :-)

Dee said...

alolo..aku dah tau mmg cik mat sgt manja dan suwittt...