Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, May 23, 2008

AF Fainal !

Menuju puncak gemilang cahaya
meniti cita la la ala la la
Menuju puncak impian di hati
bersama janji la la la lala
pasti berjaya di AKADEMI FANTASIAAAA
OOOooooooo
Pasti berjaya di AKADEMI FANTASIAAAA !!
.
.
.
Sory ticket ngam ngam tak dapat nak offer kat korang ..
.

14 comments:

TauruzMama said...

tiket tu ngam2 tuk kita b2 jer kan..kan..

nanonano said...

eleyyy,
xde tiket pun xpe,
siapkan bantal empuk2,
jajan+kacang 2-3plastik ngn air..
baring depan tv,
hohoho
:p

Ct eLLy said...

Rima ..
ya betulll ... ngam ngam untuk ai dng cik abe .. hi hi

Nano .. itu betul, tapi klu tengok live lagi gempak, sound system perghh syokkk ooo

Lily.Lulu. said...

afundi stacy tau kak !!
walaupun kita x mengundi
tapi nak dia menang jugak

:D

pearlEJ said...

wahhhhhhhh ko nk gi tgk konsert akhir ker neh?? afundi tak?? hehehe

Ct eLLy said...

Lily
Stacy? okey la tapi klu nadia pun not bad!..

Ej
Mesto la .. tapi masa akhir nie selalunye i just want to enjoy the show!

Ziana said...

AFUNDI ziana!
ok kak?
:)

IdaShah said...

best lah dpt tgk live

ita.itu said...

aku tgk dpn tv je la jwbnnye..hehe

Ct eLLy said...

Ziana ..
Afundi awak?
untuk AF yg keberape ye

Ida / Ita ..
hi hi syok Oooo dpt tengok live

nasazfrog... said...

tu kite semenjak kawin ni tak ikut dah perkembangan af,,, astro takdok kat umah,,, tau pun org2 yang cito,, huhu,, rase2 sape menang yer,,

Ct eLLy said...

Nasa.. sape la agaknye yg menang ye.. lelaki keee.. Pompuan?

imz said...

wahh...i sokong stacy...!!!...stacy best..!!!

Ct eLLy said...

yessszaa.. Stacy menang :-D
yu huuuu