Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, May 5, 2008

Me vs MyLuV

AF6 vs AIM

Pemenga nye ialah ... AIM hu hu

.

Ade lagikk ....

.

VS

Pemenang nye ialah ...... Iron Man

.

But dont worry coz cite hindustan tu akan ku tuntut jugak..

tak dapat tengok wayang kita beli DVD..

penyudahnye dua dua eLLy menang!

...

14 comments:

imz said...

mlm tu aku pilih AIM...hehehehehe

TauruzMama said...

AIM vs AF..aku x pilih mano2 ...
ko pow ber 'vs' gak ngan hubby ekk..;p

Ct eLLy said...

imz .. same la kite ..

Rima .. itu VS VS manja gitu..
mcm marah marah sayang ;)

awieworld said...

wah, minat hindustan ker...

saya dah tak berapa layan ler..

for me, between af and AIM, i choose AIM...(bosan la Af, kekadang tu,.,.macam terhapa2 ntah..)

ehehehe

tq kak elly...nanti calling2 yer..wachaaa!!!

Ct eLLy said...

Awei .. hu hu akak minat giler dng cite hindi.. tapi tengok gak la sapa yg berlakon ;o)

tu la AF tahun nie kurang menyengat la

okey klu ade ticket lebih lebih kita calling calling ye ;p

mummysyafie said...

orang kedua yang kater ironman best..

nak kena tengok ni

Ct eLLy said...

Mummy .. memang best!

5 bintang *****

pearlEJ said...

AF n AIM aku pilih lobster!!! wakakakkakaka...

Ct eLLy said...

wakaaakaaaa... hang lagi hebat!

sedap ke lobster tu?.. aku nie benda besar besar jakun cikit ;o)

Lily.Lulu. said...

DVD lagi senang kak ...
x yah nak beratur panjang2 beli tiket

hehehehe

Nikli said...

Iron Man best...
antara cita superhero yg terbest, i guess.. :)

Ct eLLy said...

Lily - Membeli DVD memang senang tapi tak puas la tengok ..
klu kat wayang gambar besor.. sound system best !

Nikli - Memang best.. tambah tambah bila tengok wayang tu kita duduk kat depan.. rasa mcm robot tu nak jatuh kat kita je :o)

Aleeya said...

mlm tu aku pilih sembang2 ngan mak abah aku..maklum le balik kg kan..mesti spend time ngan diorg muahahhaha

elly ni mmg trademark hindustan dah ler
minat sgt2 yerrrr, syabasssssssss mera beti kui kui kui kui

Ct eLLy said...

ab kese ho?
yessss shabassss mera betiii!!

achaa