Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, May 21, 2008

IKEA


Hai kawan kawan.. lama gak tak update kat cini kan ..
Mak very the busy nok'

Last Monday (dah basi cikit la cite nie) ai & My friends (coz MyLuV busy)
Kitaorang gi IKEA .. very the ramai orang, cuti umum la katakan.

Very the gumbira rasa di hati .. angkat itu angkat ini, yg kecik kecik je,
kecik pun tok tek tok tek RM 97.55 gak .. Syhhhhh MyluV tak tau :-D

kepada sesiapa yg nak ke IKEA anda dinasihatkan supaya jangan memakai
T-shirt Kuning dan berseluar jeans Biru (mcm ai)

Sungguh tidak tenteram, Coz orang ingat ai keje kat citu ... Warrhhhh nyampah ai

(hanye Baju sahaja yg berkaitan dng tajuk di atas)
.
p/s - Sorry guys ai tak bawak camera,
Hp ade tapi sejak dua menjak nie mcm malas je nak ambik gambar :-)
.

22 comments:

imz said...

errmm..perabot ikea unik2..cantik pun cantikk..!!!..i likee..!!!

TauruzMama said...

Wakakakaaa...ksian ko asyik diganggu yer elly dek krn warna biru,kuning

nads said...

huhu...
ke IKEA...
xajak pung...
hekhek..

Princess Redbloodsnow said...

syok nyer aaa shopim kat ikea
cb lah kat cnie ade ikea ek
kan beshhhhhh..nape lah dorg x bukak branch kat cnie lak...isskkk

psstt..musti bengang giler kan biler org pkir akak pkerje c2..ekekeke
klu z ler kan...
kompom ku tarik muncung itik 200 depa pjg..haha

ita.itu said...

kah.kah.kah..kelako la ko..mesti org dok tanye ko kan..haha

Ct eLLy said...

Imz .. emm perabot dia pratikal la
hiasan tambahan dia comel comel gak

Rima .. yee tak tenteram jiwa dan raga ku

Ct eLLy said...

Nads .. ala klu akak ajak mesti you nak gi dating dng En tunang kan.. malas la nak kacau daun :)

Ct eLLy said...

Comel .. Nanti akak utarakan permohonan Z' kat pihak pengurusan IKEA ye .. (tapi kena gi skali lagi pakai baju yg same la)

Ini bukan 200 depa, dah 200 kilometer dah nie

Ct eLLy said...

Ita .. ko gelak! ...
aku lesing kang baru tau :)

Lily.Lulu. said...

keje part time ye kak ???
agagagaga !!

nih nak balas balik gelakan nih
muahahahahah !!
:P

Honeylemon said...

kita kat cni tgok katalog jer.... huhuhuuuuu.....

Y u Z z 9071 said...

mana tahu IKEA ambik akak jadi DUTA..

masyuk...

*SiRibenMerah said...

hikhikhik..
nape g pakai kaler tuh akak??
ciannnn...hiksss..
tapi best kan shopping IKEA.. brg2 dia murah n cute2 aje.. hehe =P

nanonano said...

kat kuantan tade ikea..
huwaaaaaaaaa~

Ct eLLy said...

Lily.. amboi balas balik nampak

wakaaaa gelak untuk diri sendiri

hu hu

Ct eLLy said...

Honey -
Syok gi Ikea , tempat BERANGAN yg paling best

Yuzz -
Duta emmm.. mati berangan la jawap nye :-)

Ct eLLy said...

iyra - hu hu tak plan pun nak gi..
bila member SMS terus onn, dah sampai sana baru teringat.

:-(

Nano - ko kat kuantan ke?
akak baru tau .. hu hu

nanti kak suruh dorang buat branch kat sana ye :-D

ditott said...

ahaks...!hehee..nmpk cam supervisor ikea gituh...hehe..jgn ler tension kak elly.. ;p
kaler meriah tuhh...hehee..
btw,im ditott..salam perkenalan... ;)

Ziana said...

muahahahahhahha...
mcm staff IKEA nye uniform ek?

hadoi kak...
kalau sy pon sure TERtanya kat akak...igtkan staff :P

Ct eLLy said...

ditott .. warghhh cian ai tau
Salam perkenalan jugak
(satu geng dng rima kan)

Ziana .. ko pun nak kena belasah dng akak .. hu hu tak simpati langsung dng diri ku ini :(

mummysyafie said...

hahaha...betui arr..mm uniform ikea kan..

kiter gi last week pas exam..

Ct eLLy said...

waaaaa.. marina kejam tul la

** banyak ke gi shoping **