Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, May 2, 2008

Dairy seorang perkerja Di hari Perkerja ..

Memandang kan MyLuv kena kerja,
(biasa la kan kerja di dalam bidang perHOTELan nie Manager ke, Director ke, mesti ade sorang standbay time public holidays..)

Seawal jam 5.30 pagi aku dah keluar rumah (Rawang)
Menuju ke cheras ..

0600 : Sampai cheras dlm kul 0600-0610, bagi salam.. masuk bilik Zzzzzz
.
0700 : Zzzzzz
.
0800 : ZzzzZzzz ...
.
0900 : Z zzzzz..zzz.... opsss!! 0945 Jam bunyi bangun golek golek ..
.
1000 : Mandi ... bersiap .. bila dah Wangi (hi hi) Dlam kul 1050am my brother antar ke LRT Mdm Jora Dah tunggu kat depan Hotel ;o)
.
1100 : hu hu melompat ke dlm kereta Jora .. 1130am tengah Q nak beli ticket kat TGV Klcc. Hajat di hati nak tengok cite hindustan.. tapi malang sungguh tak de pulak, cite Iron man pulak time tak kena, coz nanti mak ade agenda lain .. sooo kita beli Ticket,'Cinta U turn'

1200 : Pusing- pusing kat KLCC

1300 : Makan .. 1330 masuk panggung

1400 : Dalam Panggung

1500 : Still dalam panggung ... 1530 dahhhh habisssss.. okey la cite dia, ala ala hinustan gak Ade nyanyi nyanyi, menari bagai .. :o) secepat kilat Jora antar aku ke Hotel coz ai ada 2nd appoiment hu hu busy youuu ...

1600 : Sampai Hotel melompat pulak ke kereta zanie .. minah nie nak kawin so kita ke bangsar ke umah pak andam name dia Yon' auwwww...

1700 : masih di rumah Yon'

1800 : Still kat umah Yon' at the same time MyLuV & duan is on the way to bangsar

1900 : Drive to Kelana Jaya.. hi hi mcm aku lak yg drive ;0)

2000 : Tengah makan kat Kedia Uncle William .. Si duan dah merengek coz nak berjalan soo tengah dukung dia tu tiba tiba Ehh mcm kenal je .. Laaa si Ziana & lily ghupe nye.. Singgah kat meje dorang jap.. borak barak sambil melayan si duan yg angin tengah tak baik..

2100 : dlm 2130 begerak dari kedai uncle william.. sebelum balik singgah kat meja lily .. eh ade 2 orang mamat yg tengah join makan dng dorang siape yek.. ghupenye si Awie dng kawan dia ..

2200 : on the way balik teringat .. ade ticket AIM kat dlm Back.. call lily.. patah balik(tak jauh pun, baru lepas dua simpang) pas ticket kat dorang .. MyLuV ckp nak beli barang so kita singgah kat TESCO Ampang.

2300 : still kat TESCO

0000 : Sampai umah cheras.. adeh dah tak larat nak balik rawang so kita tido cheras je la ... Mandi .. dlm 0030 ZZZZZzzzz ...

.

10 comments:

Dayu said...

seronok nmpak jalan2..

mesti kl penuh semacam semlm kan, boring btul kl time cuti ni..

Ct eLLy said...

ye betulll... penohhhhh se penoohh penoh nyeeee.... TGV Klcc kul 11pagi tah QQQQQQ panjanggggg !!!

Ziana said...

amboi kak..
dr gelap sampai ke gelap nye story..1 hari full!!
:)

ziana suke aa tgk Duan..
nnt bawak dia lg ek..
geram ajek!
:)

Lily.Lulu. said...

mekasih kak tiket aim tuh .. kita dah pass kat awie .. nanti dia gi ngan kawan2 dia ..

kita x dapek nak pi laa .. keje .. x pe kan ??? x mare kan ??

sonok dapat jumpa akak lagi ... len kali kita date jom ?? tapi kena bawak duan tau ....

:D

nak gambo2 duan ?? sila serahkan email anda kepada saya .. mekasut :P

pearlEJ said...

oitt..sampai rumah pukul 12am.. mandi2 pastu buat apa?? sampai pukui 3 baru tidoq.. wakakakaka.. larikkkkkkkk..

Ct eLLy said...

ziana - yee.. dari gelap bertemu gelap.. kekasih gelap ku hu hu ;p

lily - tak tak marah klu marah kena jual ;p

Ej - buat apa lagik buat taik mata arrr .. ;p

Aleeya said...

wahhh sakan ko jalan ellyyyyy

balik umah tak pengsan ker he he

TauruzMama said...

bjalan sakan ek..bes ker Cinta U Turn tu..?

ita.itu said...

wah jalan sakan ko ye..gmbr william mana

Ct eLLy said...

Aleeya - lepas mandi terus tak ingat dunia ;-)

rima - okey la.. kelakor gak 8-)

ita - lupa la.. ko gi blog lily & ziana ade .. hi hi i shy you nak ambik gambar ;-)