Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, May 12, 2008

korang nie tak paham bahasa ke?
aku cakap Fully booked fully booked Laa !!! ngok betul la..

klu ko Dato' ke ape ke klu dah fully booked maksud nye fully booked le ..

soo what .. klu ko dato'
bila mati nanti boleh masuk syurga ke?

^*%$ @##^!*@O$R&@**%% !!!

setakat datang duduk suite room kerajaan bayar.. tak yah la nak belagak !
klu sendiri bayar .. pandai pulak ambik bilik biasa

WAHAI DATO' YG BIJAKSANA HOTEL IS FULLY BOOKED !

. . . . . paham !

11 comments:

Dayu said...

kak elly..sabar eh..biasa la namanya manusia kan, pantang ada kedudukan sikit, mula la nak tunjuk kuasa...

sabar ye kak...

ita.itu said...

kah.kah.kah..gelak beso aku..apa kata ko lenyek je datoh tuh..hehe

TauruzMama said...

aku pown pnah merasa mencik bangett melayan karenah owg2 yg camni...eeeiii meluat khannn..ko ckp bahasa JAWA la ngan dia biar dia paham sket..

Ct eLLy said...

dayu .. tu la manusia yg tak sedar diri cam gitu la ..

ita .. ko nampak tak tulisan 'penoh' tu .. umpama tulisan tu la aku memijak mijak nye

Rima .. emm .. aku siap ckp bahasa kadazan skali .. itu pun tak paham paham

Nikli said...

kak, sabar ekk..
biasa laa tuh, kalau dah kononnya title dato, ingat sume benda dia bole dapat kaa...??

heheh, dato kalau xbayar tax pon bole kene tahan pasport tau.. hiks.. memalukan sajo..

nads said...

uih...
marah sungguh kak elly nih...
sabar yer kak...
biasalah manusia nih...lupa diri...

Ct eLLy said...

nikli.. tu la jenis tak kenal dek untong.. dia ingat dia tu bagus sangat !!

emm bila time bayor tax pandai la di 'kau team' rasuah sana rasuah sini

Ct eLLy said...

nad.. emm sabar memang tengah bersabar la nie.. klu tidak akak dah wachaaaa !!!

Mieza said...

hahaha...jgn mrh yang...x gheti bahasa btl kan...ko seligi je sekali...sure phm pya...:D

imz said...

sabar yang...sabar...!!!..mmg dia org x reti bahasa..!!

Ct eLLy said...

along / Imz - memang nak kena wachaaaa dorang nie.. geram betul di buat nye