Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, May 3, 2010

Kejap ade kejap tak de ..

Morning guys, begitu la ku di ibarat kan.. kejap ade kejap tiada ;)
Sory bangat dong .. aku lagi busy di kantor ..
tambahan lagi penganti Tijah belum ku temuii ..

Tapi Pagi nie aku kembali..
Walaupun rasa malas nak masuk office coz sudah 2 hari ber libur.
makanya aku agak keberatan mahu kekantor pagi nie

xtiviti di hari cuti memandangkan MyLuv berkerja
Bangun pagi layan FB.. bercucuk tanam, kutip hasil, layan tv
but yesterday im coookinggg wokehh..
Masak lemak cili padi + kacang buncis goreng ;)

Dimalam hari kita layan AIM.
eLLy dapat ticket free tapi tak gi tengok live coz MyLuv kerja
ticket tu i pass to Mybro je la.

diantara show yg menghiburkan semalam, di harap uolls pun terhiburr ..
ade sape sape yg ter KANTOI ???








6 comments:

Aleeya said...

adui elly ni..jgn ko hilang terus da la yer..kang merindu laks aku kat ko huhuuu

eLLy said...

aLeeya.. Insyallah aku tak hilang terus.. cuma kadang kadang memang tak sempat nak layan blog ;p

rasp said...

ala...tak tgk lah plak AIM...
amende ek w'ouls buat semalam...
oooo layan dvd hahahaha..
my name is khan :D bessssttt

Redbloodsnow said...

xpe kak elly. weols paham. gitu ler nasib kite kite yg busy kan kan. asalkan x ngilang terus...xpe...hehe

eLLy said...

Rasp.. My Name is Khan

yes yes memang best ;p

eLLy said...

Comel, insyallah tak hilang terus ;p