Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, July 12, 2010

The Best & Great Blog !!!

Alooo Selamat Petang .. Wah tetiba ari nie ade 2 n3 :)
Seperti yg telah di janjikan eLLy akan buat Special n3 dan segala puji pujian kepada
pemberi award, eLLy terima award ini dari :-

1. Anda mesti memuji si pemberi award :-

Nor .. nor nor .. he he kami dah pernah berjumpa
- Berasal dari Sarawak
- Umur .. kena tanya dia takut kena saman lak nanti
- Ketinggian memang tinggi
- Peminat setia GUESS
- Setakat ini mempunyai 2 orang anak lelaki yg sangat cute ..
   putih gebu mcm mak dia gak
- Walau pun kekadang semput tapi dia tetap mentain vouge :D

Si reben merah nie berasal dari Utara ..
Masih belum berkesempatan untuk bertentang mata *_*
- Masih single
- Nampak mcm ade lesung pipi .. tapi tak tau la asli ke tidak ;p
- Seorang cikgu yg berdedikasi.. cehhh habis habisan punye puji nie
- Penyayang .. anak Abah' ;)

2. Bagi award ni kat 10 blog yang lain :-

- Dulu di kenali sebagai Ixora but now Cik pora.
- Belum berkesempatan berjumpa
- Pencinta Laut & lately nie Rajin memasak :)

- Gadis comel yg berada di perantauan
- Membaca blog dia umpama kita pun berada di perantauan
- Walaupun jauh tapi tetap updated pasal AF .. cuba dngr kat blog dia

- Akhirnye sudah bertentang mata *_*
- Ibu yg penyayang ..
- Rajim mengupdate blog walaupun busy :)

- Ibu yg sentiasa SLIM
- selalu menjadi Pengomen nombor satu di blogku ini
- Sudah semakin rajin mengupdate :)
- Mempunyai seorang anak dara yg comel dah suka posing mcm mak dia ;p

- Baru lepas pantang ;D
- Sekarang tengah pasang badan dng JUSmate 5
- mempunyai sepasang cahaya mata yg comel

- Mempunyai 2 orang puteri yg sangat comel
- Gambar2 kat dlm blog di edit sangat cantik coz dia memang pandai dlm bab2 cam tu
- Peminat setia gwen stefani tak caya cuba clik kat blog dia

- Kami baru saje bertukar link
- Sangat rajin memasak (klu nak cari resepi clik je kat blog dia)

- Minah senget .. sangat gilakan LBS
- Sejak ade FB nie malas betul dia nak update blog
- Budak nie gila lebih kurang eLLy gak (Ini pun kira pujian gak tau)

- Berkenalan sejak di bangku sekolah lagi
- mempunyai seorang anak pompuan yg comel

- Mempunyai awang dondeng yg sangat comel
- Masih ku ingat budi mu pernah mengajar ku .. buat gift lipat mcm kipas for cukur jambul .. 
- Sangat rajin menulis di blog 


3. bagaimana anda digelar blog yang best dan great:

Emm klu di tanya memang la eLLy tak pasti samaada blog ku ini layak di gelarkan sebagai
BLOG yg  BEST dan GREAT

Tapi apa saja n3 yg ade didalam blog ku ini adelah luahan atau cetusan rasa
suka, duka, Marah, gila gila, dan kekadang moody yg ada pada ku ;D
Aku ini wanita biasa... bisa sakit kerana cinta wakakaka kan dah datang gila tu ..

Walau ape saja anugerah @ award yg uolls nak kasi eLLy akan terima.
Klu nak kasi award Blogger 100kg ke atas pun eLLy terima ;) berani kasi la !!

Semoga nama nama yg tercalon dia atas sudi menerima award ku ini,
yg nama tak tercalon jng sentap okey dorang kasi cota 10 je ..
if not sure eLLy copy paste nama uolls ~ xoxo ~
 

21 comments:

nads said...

hoho..nasib xkena...hehe, nad pun xbuat lagi awrd nih...banyak benda nak apdet sebenarnyer..hadoiii

nanonano said...

dah sejam umumkan,
bru trkedek2 nk naik pentas neh..
ade lg ke? haha
btw, tenxs ahkak!!

IxoR@ said...

akak.... owhhh terharu...

terima kasih atas pemberian award.

toceii toceiiii....

nak kite belanja eh....

nUR_rOsALiNdA said...

Kak......
ko kata aku minah senget kak??/ ceittttt~

imz said...

dh settle ur tag kan...dh terjawab...aku je lum jawab lagi si iyra tag ni...adeh....!..rasanya leh ke publish komen neh...berjuta kali try tak lepas je....harap..

rasp said...

namaku diseru.....akan ku settlekan :D

*SiRibenMerah said...

tetttttttt!! chewahh.. bunyi buzzer kata semua jawapan anda jujur dan ikhlas.. bila mau jumpe I????
jommmmmmmmmmm~

eLLy said...

Nads, akak tengok name ko dah melekat kat blog lain.. so akak petik name org lain pulak ;p

eLLy said...

Nano.. adoiii penat pihak penganjur menunggu.. nasib baik ko sampai rasa dah tak larat nak bediri nie ;p

eLLy said...

Ixora, nak belanja makan? eh boleh ajoo ;p

eLLy said...

Mala, hanya yg senget' je serasi dng yg senget ;p

eLLy said...

Imz, cuba mana latau berjaya.. if not cuba tukar background ..

eLLy said...

Rasp.. yeszaaa nama mu tetap ku seru ;p

eLLy said...

Iyra.. mesti dapat markah penoh nie ;p bila mau turun KL??

ct_nurmarlissaa said...

hahahahah...TQSM.....mok cikk kene TAG ...besh3x...uhssss...insya allah will do it soon k..tgh carikk semangat nak neruskan iduppp kkk...huhuhuhuhu

IdaShah said...

ehhhh!ko nie ckp ler aku pengedar JM5 pastu wajib beli dgn aku wakakakah

adoiii kelakarlah..dah 3 org tag aku.sabar2 akan ku buat gak

eLLy said...

ct, amboi mencari semangat ye .. eh kita bukan dlm golongan org org yg semangat ke =) hehe he

eLLy said...

Ida, oh ye la lupa pulak ;)

mummysyafie said...

thanks yang buat ntry ni..ayat tak bleh blah ok..

"walaupun semput..tetap maintain vogue"

nanti kiter poco-poco sama2 taw..

eLLy said...

nor, =) jom.. pinggang pun dah keras nie ^_^

nasazfrog... said...

TERIMA KASIH KAK ELLY,,, NANTI KITE LETAK KAT BLOG YER.. LUV U KAK.