Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, July 2, 2010

Plan lain jadi lain

Selamat Pagi, Salam pagi Jumaat buat semua ..
Semalam eLLy bercuti, Plan nak ke houzdepot nak mencari barang.
Jalan punye la jem gillerrrrrr .. emm simpan je la hajat tu,
Terus MyLuv bagi signal kira masuk The curve park & kami gi menonton wayang
cite ape ?? cite Zoo hanya cite tu yg avaiable cite lain kena tunggu lama.
okey gak la setakat nak gi gelak gelak hilangkan tekanan di jalan raya.

After movie kami cari makan ..
cari punye cari kami singgah makan kat T.G.I Friday
maklum la semalam kan Khamis malam Jumaat .. hahahah tetiba ;-)


Sekian sahaja ulasan saya buat hari ini

P/s - tak tau ngape gambar tak leh upload .. hampehhh
EDIT 12/7 Gambar sudah di upload :)

 

12 comments:

rasp said...

hahahahaha ada cara lain ek menyambut hari khamis malam jumaat hahahaha

Aleeya said...

heheheh ko neh elly

eh pesal pe gambo ko neh takleh aje haplod eyh ..sian ko

nads said...

ehehe..comel sungguh kamu berdua ok...
kak, syok nyer dapat tgk wayang berdua2an nih..dah lame xdpt dating ngan en.suami...en.suami bz memanjang...huks:(

IdaShah said...

sajer je kan cuti ari khamis ehehe

Mrs.Sheikh said...

haru la kak.. TGI FRIDAY hanya pi malam jumaat ekkk??

zoo tu sonok sebab ada lisa kann

mummysyafie said...

best tak citer tu yang? anak aku ajak tengok..tapi daddy takmo. adoii..kater nya boring citer gitu. tapi sian kat kids lak..

eLLy said...

Rasp .. he he lain dari yg lain ;)

eLLy said...

Aleeya, cian aku kan .. kat opis tak leh kat umah tak leh pasal ape ye? .. sebab background/layout baru ke?

eLLy said...

Nads, cian ko.. tak pe nanti bila dia dah free ko heret je dia.. si kecik tu ko pandai pandai la antar umah mak ko ;)

eLLy said...

Ida, shhhh jng bagi tau orang ;)

eLLy said...

Husna, he he lebih afdalll ;P

eLLy said...

Nor, boleh la .. nak kata best sangat tu tak la .. tapi klu nak gi gelak gelak tu bolehhh ...