Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, July 27, 2010

Cuci cuci the Musical ..

Hahahaha .. hihihhi Akakakakasss huhuhuhu kah..kah..kah..kah ..
dari mula hingga habis gelak gelak gelak gelak ..

Im so happy, sangat terhibur dng persembahan semua yg terlibat dlm
Cuci the Musical 2'
memang terbaik wook!! tambahan pulak dapat ticket free from ASTRO,
seat depan ala ala VIP gitu .. memang nampak clear habis la .. peloh pun wa nampak
membuatkan ku terus bersemangat sebelum tidor terus teruja nak update blog !

Oh ye persembahan agak panjang dari kul 8.45- 12.30 midnight,
may be ini first show kot, well i tak kisah coz memang menghiburkan ..

let's share the picture

- Intro -
Bila persembahan bermula harus la tak leh bergambarkan

ade tea break 15min, siap disediakan makan lagi u
MyLuv di celah celah mereka yg sedang Q

Q yg agak panjang .. but still terkawal

One for two of us

Kami yg telah kekenyangan
Psst.. aweks kat belakang tu mcm jeles je kan hahaha

Sorry gambar goyang but still nak tunjuk kat uolls
ade Harith, Jac, Vanida imran,
 ade orang penyayi RAP lelaki nie eLLy tak ingat nama la

The HEROss ..

Tepokan gemuruh buat mereka.. Good job !!

Siapa nak awek muda sila la dapatkan ticket sekarang !!
eLLy terasa nak gi tengok lagi nie sape nak join?

To Astro TQVM .. saya janji saya akan bayar bill tiap2 bulan ..

 

8 comments:

Aleeya said...

awek belakang tu pun nak inteprem skali begambo ngan ko la elly hehehe

nanonano said...

alaaa jelesnye kak..
bru td dgr fara ngn fbi hotfm bgtau cuci the musical ni mmg klakar abes,
alorr nk tgk.
suruh derang bt kat ktn xley ke eh?
huhu

rasp said...

nakkkkkkkk sangat pegi...
mmg tau baeeeekkkk punya!
tapi sapa nak jaga sapphire uwaaaa...

eLLy said...

aLeeya, he he ala ala jeles giteu :)

eLLy said...

Nano, memang terbaik wook ... best sangat sangat .. ko meh la turun KL

eLLy said...

Rasp, sis bab kata Tan sri dlm cite nie 'alaseeenn' (alasan) you suruh la cik abe jaga.. best oooo

mummysyafie said...

awek kat blkg tu jeler ko elly. or dier bengang sebab ko tak ajak dier amik pic sekali..huaaahuaaa

eLLy said...

Nor, dia jeless tu .. hehehe