Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, July 8, 2010

Clip saya sangat cantikkk

Alooo selamat pagi... Wow very very pagii coz eLLy tak tidoq lagi,
Sebelum tido eLLy teringat nak update my xtvt siang tadi

Pagi tadi / semalam 070710 wow nice number ;-)
tanpa diduga eLLy telah bertemu dng Sis Rasp
kebetulan eLLy dah sampai kat opis awal so kami berjumpa di tepi Hotel je la ;-)
Tapi kan i seganla Sis Rasp nie selalu kasi Buah tangan.. eLLy nie tangan kosong je
Malu aii, ingat nak ajak gi Bfast kat Mc'D tapi dia posa.
Next time ye, nanti kita gi dating lagi ye .. Anyway thanks for the lovely gift .. ai like

Singgah opt room, terus bukak gift .. he he teruja ;-)
Sebenarnye nie kerongsang .. jadi one of my prenz yg keratip' nie
make over this kerongsang jadikan hair clip
ala just selit kat getah rambut je


After change my uniform, singgah lagi ke opt room
kali nie kita memanjangkan pulak ;-)
semua staff yg selisih dng ai akan cakap My hair clip sangatt cantik
thanks to Sis Rasp sebab telah mencantik kan eLLy pada hari ini ;)


 

12 comments:

nanonano said...

akak bt rmbut akak tu cmne?
cantekk..

rasp said...

mmg best dapat jumpa u sis...
tapi sayang jap je kan...
tak puas sembang2...
next time, insyAllah...
neway, mmg kreatip la ur fwen...
mmg cantik bila dibuat clip :D

Aleeya said...

wowww cun la

elly ko pengomen tegar blog aku..bagi alamat nak kasi adiah..ko tak baca ke entri aku pasal pengomen tegar tu..gi baca cpt da lama aku publish hehehehe

eLLy said...

Nano, Alah ikat biasa te, pastu tolak ke dalam,kebetulan rambut tu baru lepas di sterika/iron ;)
tu yg nampak mcm cun lebih cikit ;P

eLLy said...

Rasp, Sis me too .. nanti kita plan baik punyee ye ;p

eLLy said...

aLeeya, Ya ampunnn camne aku boleh terlepas pandang ... ;p

Yatie said...

mmg cute clip tu...pakai ngan baju kebaya lagi ber+ cantik ; )

eLLy said...

Yatie, saiz aku ni ko suruh pakai baju kebaya.. cis berdebah koo ..

mummysyafie said...

mmg cantik la kerongsang tu yang..kreatip arr..

eLLy said...

nor cantik kan .. he he lepas ni aku carik kerongang je ;p

IxoR@ said...

kak.... sangat cantik...

sanggul rambut akak tu buat sy tergoda tau!

kreatip!

eLLy said...

ixora ;p tq tq