Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, July 14, 2010

Toy story 3

Ini xtiviti 2 - 3 minggu yg lepas
saje bawak si Duan & Tisya jejalan tngk movie

But this time rugi la .. coz baru setengah jam movie start si Tisya dah meragam nak keluar ..
hampehh .. so MyLuv & Tisya keluar, tinggal la eLLy & Duan aje yg melayan cite nie.
MyLuv ckp elok je keluar Si Tisya dah berlari kehulu kehilir kat Taman KLCC tu
ish Tisya tisya rugi $7 + $11 hingget tau.. emm next time camne nak bawak nie ..
kecik kecik lagi dah MOODY .. cis poooodahh


P/s : Nanti kita update pasal Kota keriangan pulak ye ;)

 

8 comments:

rasp said...

kecik lagik kot...
lum paham erti rugi hahahahaha...
sebab tu i lum brani mau bawa sapphire tengok wayang...
takut kes yg sama :)

IdaShah said...

tisya nak tgk citer hantu kot
budak2 gitew lah tak bole dijangka

aku penah 2x bwk khayra tgk citer antu dan ironman nasib baik dia suka
lebey2 lak sukanya pastu suruh beli ironman aiyakkk

nads said...

heehe..comel tisya kan...
xmo moody2 lagi ek...hehe
kak, cpt apdet pasal kota keriangan mesti manyak bergambar nih...hee

eLLy said...

Rasp.. tu la kita pulak yg terpaksa ambil risiko ;p

eLLy said...

Ida, cite antu Masy dia pulak yg takut nak masuk ;p

eLLy said...

Nads,Comel mcm Masy dia kan ;D
Kota keriangan ..yep memang banyak gambar tunguuuu ;p

mummysyafie said...

alamak..tisya takut ke? abang n wawan nor dah ajar gi tengok dalam umo setahun lebih gitu. tapi kena tengok movi gak..harus bawak citer kartun lebih..

mula2 tu tutup telinga bagai. tapi lelama...baru leh layan ngan aman

eLLy said...

Nor, masa first bawak tisya dia okey je (cite sherk) but for 2nd time nie dia bad mood lak .. emm