Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, July 19, 2010

Cerita Genting

Salam,
Akhirnye mood meng'Edit gambar datang juga .. maka dng itu cerita genting pun keluar..
Perghh sebenarnye penat tak hilang lagik nie .. dah seminggu pendam
selagi tak cerita selagi tu la penat tak hilang.. ini dah update so penat pun hilang ..

Okey seperti yg uolls tau, eLLy gi Genting last monday.. just for one nite stay.
eLLy stay kat First World hotel ajoo .. memula ingat nak stay kat Apartment ria
tetapi pabila di Goggle.. banyak betul cite MISTIK' so kita pendamkan je la hasrat ku itu ;p

Bila c/in kat First world nie nak menunggu bilik punye la laaaamaaa .. hampeh tu la
ingatkan naik hari isnin org tak ramai .. ghupenye hampehh 1 1/2 gak la kena menunggu

Kita layan je gambar gambar yg adoo

1. Menunguu di Lobby hotel

2. First world Deluxe room
Masa nie baru naik bilik after bergumbira di indoor
tengah layan cite Pendekar bujang lapok'

3. Indoor lagik
Kami layan indoor je.. coz outdoor mcm tak sesuai dng budak2
tapi Mamu & Tok wan pun lepas gian gak ;D

Check out frm genting @12 noon, sambung main kat indoor
kul 3 balik KL, Plan nak singgah makan kat Genting sempah
tapi simpang tak jumpa.. aleh aleh dah masuk tol gombak ;)

4. Sebelum balik Cheras kami berhenti makan kat
Abdullah Chan Gombak
emm Isya berselera betul makan .. yumm yumm

P/s :- susah tul nak carik makan kat Genting.. banyak 'ba alif ba ya'
kat food court charge mahal tapi rasa hampehhh


 

18 comments:

Aleeya said...

heheh jaga2 ko nak makan kat situ..ssh kan nk carik makan hohooo

nanonano said...

hehe klu g genting,
xde mknn lain la..
pizza, mekdi, keny roges..tu je ley mkn tanpa was2..
huhu :p

Yatie said...

sunuk nyer bercuti ke genting...yatie nk g tapi tak pernah dapat...hu..hu...hu...

rasp said...

i kalo gi sana, cari fastfood je sis...
sbb tu cam malas nak bermalam...
takut kebulur hahahahahahaha

nads said...

wah...beshnyer dia...nak tggu hazim besar n bleh main game...bari naik genting lagi..hee

eLLy said...

aLeeya, klu aku stay 1week kat genting mesti kuruskan ;p

eLLy said...

Nano, hehe makan lah tanpa was was

eLLy said...

Yati, tunggu baby besar cikit baru best.. skarag nie kecik lagi

eLLy said...

Rasp, betul la .. hampir2 kebulur dah tu

eLLy said...

Nads, tunggu hazim 2 tahun baru best.. skarang nie limited games je yg dia boleh main

ct_nurmarlissaa said...

waaaaaaa...besh3...genting makan mmg susahhh....mahall plakk tuee...fast food jerr lahhhh....

IdaShah said...

aku dulu stay kat apartment ria.company aku punya...mana ada mistik..

haaaaa baru nak gi takmolah ada citer serammm

imz said...

aku tak pernah jejakkan kaki lagi kt sana...kalau g mesti jakun nt..muahhahahah

mummysyafie said...

aku pun prefer first world daripada apartment. tapi kalau kekawan ajak duk apartment aku bedal je..

tapi makan kat atas nun mmg payah sikit kan. kena bawak stok maggi la gitu erkk.

eLLy said...

Ct, betul tu emm next time kitaorang carik fastfood je la

eLLy said...

Ida, ko gi ramai ramai kot.. aku setakat satu kete je .. takuzzz

eLLy said...

imz.. ish ko biar betul??? tak pe adam dah besar cikit ko boleh la bawak dia ..

eLLy said...

Nor, klu gi aprt ramai ramai best! aku gi satu kete je.. ade apt boleh masak emm lagi sonang ..