Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, October 29, 2010

Buku 555

Mulai 1st Nov 2010 eLLy akan sediakan DUA/TWO n3 per day !!

Memula nak jerit dulu OOoooooooo.. oops mcm tarzan da..
Aaaarrrgggghhhhhh !!! sungguh menghampakan !!
cite 'Aku SRK'  tak best langsung!

okey now kita sambung bab buku 3 Lima (555)

Dapat gaji bayar hutang
Dapat gaji bayar kutu
Dapat gaji beli itu ini
Dapat gaji tengok wayang
Dapat gaji gi karaokey

Buku 3x5 yg wajib di semak setiap bulan

Uolls ade tak buku 555 ?


Selamat berhujung minggu .. this Sunday kita nak gi ber Hoyeh hoyehh


Psstt .. jng lupa 1st Nov :)

 

16 comments:

Redbloodsnow said...

haha..byk nyerr plan bile dpt gaji tuh ek. oooo main kutu gak ea. Zie x pnah taw main kutu...hiks

nasazfrog... said...

karaoke...no no no.. tak pandai nyanyi lor.. kutu tak main dah... buku 555 den takdo,, tapi hutang sentiaso ado... hehehe

eLLy said...

ZIE, bebudak kat cini memang rajin main Kutu, akak join cikit cikit je. klu nak harap simpan kat Bank tiap2 bulan emmmm ...

eLLy said...

NASAZ, hahahaha samo la kita, tapi akak suka gi kalaokey nak release tension je, suara memang ke laut ;)

rATu kEBaYA said...

banyak nak kene bayar tu...

selamat berhujung minggu

eLLy said...

Hai Cik Ratu Kebaya..
Thanks Coz cuti berkunjung ke Blog hamba.. hehehhe

Selamat berhujung minggu untuk anda sekeluarga juga ;)


P/s Sis nak panggi you ape ye?

ratna said...

buku 555 tak dok..tp dlm notes hp mmg dah tersenarai benda wajib bayar setiap kali dpt gaji. bila dpt gaji.. dlm beberapa jam jer dah boleh tinggal sikit duit kita kan..

imz said...

ni buku lima moden punya..hehehe...i pun ado..tp besar...hehehe

IxoR@ said...

sy harus ada...

tapi bukan buku 555 tp buku akaun ledger + conteng2 dlm diari...

belanjawan sy sgt besar.... siap ada bg org PD chq... cukup bulan, fening tatap buku akaun tu...

eLLy said...

Ratna, betul tu nak dapat gaji tunggu 26hari.. bila dah dapat
sekejap je dah kurang amount tu ;(

eLLy said...

Imz, kecik ke besar ke .. sama je still kena bayar .. kan kan kan ;)

eLLy said...

Ixora, ko mesti la besar coz masyukk pun Bessaaarr kan kan kan ;)

rasp said...

buku 555 adalah organiser i :D
ntah bila nak clear list tu semua :D

mummysyafie said...

dear, buku 3 (5) tu mak aku paling banyak simpan. esp nya orang hutang emas. aku takde lah buku tu..yang jadi reminder hubby aku je. aku ingat mana yang penting..

karoks tu ada dalam list ke dear? aku jarang gi karoks..sebab tak reti nak nyanyi.

eLLy said...

Rasp, i pun cuba clear kan buku tu tapi tak berjaya laaa ;(

eLLy said...

Nor, karoks tu termasuk dlm list untuk bulan nie ajoo ;)

Aku pun tak pandai nyanyi, setakat suka suka melalak tu boleh la