Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, October 27, 2010

He is 72 Now !

Mulai 1st Nov 2010 eLLy akan sediakan DUA/TWO n3 per day !!

Pada hari isnin bersamaan 25 Oct yg lalu, adelah hari Ulang tahun Kelahiran Ayah ku
He is 72 yrs old Now !! Semoga Ayah sentiasa sihat dan murah rezeki
serta dirahmati oleh NYA sentiasa

Memandangkan Hari isnin adelah hari berkerja kami sekeluarga bersetuju bawa Ayah keluar
dinner kat luar. kira mak pun relex la tak payah masak ;) 
Memula ingat nak makan steamboat kat area Ampang.
tapi di sebabkan memasing lapar nak telan Nasi, so kami tukar plan gi makan kat

Chinese Muslime Corne @ Tasik Permaisuri

Our menu for that day
  • Ikan Siakap 3 Rasa
  • Tom yam campur x2 nampak bekas je
  • Telor dadar x 2

  • Siakap stim yg betul betul nagisss perrghh sodap
  • kailan ikan masin & kailan goreng garlic' 
  • Udang goreng tepong x 3.. uulalalalalalala sodap udang pun fresh
 
Di antara adik beradik ku

1. My self + MyLuv
2. Shahril - tak dapat datang coz kerja
3. Shahzeli - Hadir (Baju Merah)
4. Shahrinan - Hadir (tak de dlm gambar)
5. Shahrizal @ bab + tunang - Hadir (Baju belang)
6. Shahrihan - tidak hadir coz kerja
VVIP Ayah & Mak

Yeszaa 5 lelaki my self the only girls okey .. pasal tu terlebih makan manja.
Thanks to Bab sebab belanja Ayah + kami sekeluarga pada malam itu,
itu kira ko bayar zakat la kan ;) semoga bertambah murah rezeki ko,
nanti boleh la belanja lagi.

Buat Ayah tak de puisi indah untuk didendangkan ..
Hanya satu yg dapat kami nyatakan disini "Kami sayang ayah .."

 

8 comments:

Redbloodsnow said...

wahhh...dh 72 ea. alhamdulillah...semoga pjg umur dh murah rezeki,pakcik :)

tetiba teringat kat arwah ayah zie :(

sw33tdarling.com said...

happy bday ayah!


p/s: lapaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

eLLy said...

Zie tq soo much ;)

Klu teringatkan arwah jom sama2 kita sedekahkan Al fatihah..

eLLy said...

Amy, lapaq ka huhuhu ..
colek colek la kat screen tu ;)

IdaShah said...

panjang umur n sihat walafiat ayah mu

semoga pakcik berbahagia bersama family.amin...

eLLy said...

Tq Ida.. Amin

mummysyafie said...

happy birthday tuk ur dad dear..

best leh makan ramai² macam ni kan. aku sekrg setahun 2 kali je leh jumpa parents..sedih arrr...

eLLy said...

Nor, dah rezeki ko kat cini, tapi skali coti 3-4 minggu gak kan ;p