Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, October 19, 2010

Mood UMNO

Mulai 1st Nov 2010 eLLy akan sediakan DUA/TWO n3 per day !!


Good afternoon to all, mesti sekarang nie semua dah pergi serbu kedai makan
Lunch time maa, menu ape hari nie? Me .. emmm tak tau lagi ape nak makan..
Maklum la MOOD UMNO dah menyerang..

Mesti  ade yg tertanya tanye, ape la MOOD UMNO nie, Okeh meh i terangkan kan

MOOD UMNO nie akan datang setahun sekali
MOOD UMNO nie cuma akan menyerang kaum Wanita sahaja,
lelaki ade gak tapi jarang jarang berlaku
MOOD UMNO nie bukan lah serangan Politik, cuma lebih kepada serangan $$$
MOOD UMNO tahun nie serangan akan bermula dari 19 till 23 Oct 2010

Soo kepada semua kaum wanita ... Jomm kita serang PWTC

Nak cari kayu nak cari kayu
Nak cari baju nak cari baju
Nak cari kain nak cari kain
Nak cari tudung nak cari tudung
Nak cari ape lagi ye ?? $$$


 

10 comments:

Aleeya said...

da 10 thn aku tak jejak pwtc tu elly hahahaha

eLLy said...

aLeeya, so ape lagik gunakan la alasan itu untuk kita terjah PWTCc

IdaShah said...

klu dekat aku gi klu tak beli pon gi cuci mata jerk..

bole cayer ker takat cuci mata hahahaha

Dee said...

dulu i gi pwtc masa umno meeting pun sbb nk shopping je elly..kihkihkih..

eLLy said...

Ida, i pun nak cuci mata aje..
hehehhee boleh percaya ke?

eLLy said...

Dee, sama la kita .. tapi i lagi terok kot .. coz setiap kali lunch time mesti hilang ke PWTC ;p

sw33tdarling said...

ooh mood tu menyerang wanita2 yang sekawasan dengannya ajer...

eLLy said...

Wanita wanita yg sama waktu dng nye.. hehehhehe

rasp said...

i plak takmo gi time gini...
takut jumpa boss naya!

eLLy said...

Rasp, sis klu nampak boss you menyorok kat belakang ai .. wakakakaa