Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, October 18, 2010

Cinta ku di hujung minggu ;}

Mulai 1st Nov 2010 eLLy akan sediakan DUA/TWO n3 per day !!


Good morning hapy SunDay opps Hapy MONDAY !!
Hari isnin harus la ber hapy hapian wokeh .. perosak bahasa betul la aku nie

camne dng hujung minngu anda?, gue biasa2 aja doongg ..
Kemas itu ini cikit cikit pastu layan TV banyak banyak ;]
anatara cerita yg wajib di tengok ialah 'CINTA KIRANA' back to back

tengok tu from 4pm


till 9pm ;)
 sape yg rajin tengok cerita nie mesti tau dialog
"canggih bangat.... Mama nye siaaaappaaa??"
jawap jawap pls

Zie agak2 dorang kantoi tak hari nie ?? suspen Suspen ..
  

10 comments:

rasp said...

huk huk huk huk...
tak follow...
coz si kecik asyik asyik...
nak "DORA" nak "WORDWORLD" lah...
so kalo tak stori mori harus tengok yg tak bersambung2 tu...

eLLy said...

Rasp, sian you .. tak pe nanti kita back to back tengok wander pet pulak ye ;)

sw33tdarling said...

samalah cam sis rasp.. takde kesempatan nak tgk cerita sambung2 ni... si zulfan layan game kat PC, si Ika layan CD nyanyi2 dia, si mama layan movie korea kat laptop... hahahahha

eLLy said...

Amy, aik sempat gak layan movie korea.. huhuhu, tapi tu la klu kat TV nie nak tengok ulangan leceh cikit tapi klu tengok dvd kat lappy ikut suka kita bila nak tengok kan kan kan ;D

Fazlinil Irma said...

Sy tengok tv sbb nak gosok baju. jd kena layan citer melayu. baru syok. hehe.

kawan2 duk suruh gak tgok korea. tp kang tak jd keja menggosok.

mummysyafie said...

yang..aku tak ikut citer ni. masa tuk parents tengok astro kol 6.30pm - 7.30 pm..pastu kids la control remote tengok disney channel

mak pak nya nak tengok tv kena masuk bilik..tapi takde astro tv kat bilik..so layan la berita je kol 8 tu

imz said...

wah...ni mmg melekat giler ko ek dgn citer ni...heheh...mmg berantu kalu kita tgk dari awal...tak leh miss langsung walaupon 1 episod

eLLy said...

Irma, akak klu tengok cite melayu pun kekadang tangan tak jalan, apetah lagi klu tengok cite Korea ;)

eLLy said...

Nor, kira ini kelebihan for me yg tak de anak.. huhuhu tak payah merebut Tv ;p



Imz, ade gak yg termis'
tapi klu boleh memang di elakan dari Misssss

Anonymous said...

mamanye riana..haha...aku suka riana ckp cam tu...best kan-ita