Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, October 5, 2010

Tesco Rawang

Mulai 1st Nov 2010 eLLy akan sediakan DUA/TWO n3 per day !! .


Memandagkan hujung minggu eLLy tinggal sesorang kat rumah
dan mood memasak untuk ke esokan hari pulak ade..
eLLy ajak MyLuv gi beli barang untuk memasak kat Tesco Rawang

Lihat jam di tangan ku tak clear sangat dah nak dekat 1 pagi

Lihat.. perghhh sungguh aman kami berdua aje yg tinggal

Terjah tesco malam malam semata mata nak beli :-
Bahan2 untuk buat .. Dot dot dot

saya sangat teruja nak masak!!

 

8 comments:

Aleeya said...

patot aku tengok takde org..kul 1 pagi rupanye aishhhh

rasp said...

tak tau plak tesco bukak sampai kul 1 pagi....
dah masak roger2 i tau...
nak pi makan :D

mummysyafie said...

kol 1 pagi ko bershopping barang dapur yang? mmg syurga kan kalau tak ramai orang

eLLy said...

aLeeya, hehhehe tinggal aku dng staff je ;p

eLLy said...

Rasp, sis Tesco hari Jumaat & Sabtu tutup kul 1am. tempat lain pun sama kot

eLLy said...

Nor, memang syurga.. tapi kena rush cikit la coz cashier dah nak tutup ;p

Redbloodsnow said...

24 hours ke tesco nih bukak kak ell? bestnyer klo gitu...huhu

eLLy said...

Zie, tak la yang' Tesco hari Jumaat & Sabtu tutup kul 1am.
Hari lain mcm biasa