Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, May 17, 2010

Ape nak jadi ??

"Ape nak jadi.. ape nak jadi..
Sampai sekarang tak boleh lagi
ape nak jadiiiii ..."

Amboi menyanyi pulak pagi pagi nie.. eee kita geram betull la
mentang mentang la Memory card reader tak leh pakai.. nak beli baru entah bila
cable Hp pun campak ntah kemana
nak google upload gambar asyik earrrooowwww ajoo

Eee tak tau la ape nak jadi dng blog eLLy skarang nie..
apelah ertinye blog tanpa gambar .. FB tanpa gambar it's okey.. but not Blog
Blog tanpa gambar maka hilang la seri nye .. wakakkaaka melalut sudahh

 

9 comments:

Aleeya said...

tak leh lagi ke elly ..adoiiii ..aku pn tak dapek nak nolong hehe..pasni ko beli kamera gedabak DSLR tu mana tau leh masok gambo ahahhaha

marinahunny said...

alalaa kak elly, xdpt lg ke..?? goda2 en hubby beli yg baru le..

rasp said...

diri sendiri rasa boring kan kalo talk but no pics kan....
takpe la sis, asal update skit2 pun takpe...
update melalut camni pun i layan muahahaha

eLLy said...

Aleeya, emm maybe memang kena beli camera besar.. same besaar dng tuanye ✖‿✖

eLLy said...

Marina, memang nak kena goda pun but dia busy la tak sempat nak tarik dia gi rembat card reader yg baru

eLLy said...

RasP, betul tu.. bowinggg betul,
pasal tu kena merapu lebih cikit ;)

nads said...

kak elly...disebabkan hal ini laa..nad beli .com sendiri...tp xpe...banyak sabar k..;)

eLLy said...

Nads .. beli .com?? emmm berbaloi baloi ke?

mummysyafie said...

tul yang..blog takde gambar macam tak best. ko kena beli camera baru la macam tu yang