Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, May 31, 2010

Konsert Melodi Cinta Rossa @ Bkt Jalil 29 May 10'

Selamat Pagii .. Hari yg ceria dimulakan dng Nescafe  (。◕‿◕。)
Saya sangat Hapy lalalala .. Saya Hapy sebab hari nie saya masih bercuti..
ohh nikmatnye bila bermalas malasan di katiiil  ...

seperti yg di wawarkan Last Saturday eLLy pergi menonton Konsert Melodi Cinta Rossa
Ohh saya sangat terhibur..tambahan lagi bila lagu yg eLLy minat dinyanyikan..
ape lagi eLLy pun turut menyumbangkan suara bernyanyi bersama sama

xsited punye pasal eLLy lupa nak cite .. eLLy gi menonton bersama seorang
blooger ..  ini fisrt time kami berjumpa, selalu ber YM & FB jee ..
yg penting kami tak kekok bersama.i don't know how you fell..but im cool wz you
eLLy gi menonton bersama Cik Mala .. oh kami bukan berdua tapi ber 6,
cuma kami berdua je yg ade Blog.. yg lain tu layan FB ajoo

Dng ini eLLy sertakan gambar2 yg tak seberape yg diambil dari HP ku
Gambar2 yg lain kat dlm camera si Mala .. tak tau la bila dia nak update.

Zainun, Mala, eLLy

Suasana konsert .. Meriahhh beb

Psstt .. masa dlm LRT eLLy & Mala ade peminat
punye la minat sampai dia terlepas station yg sepatutnye dia turun
peminat yg sanggat tomey..


13 comments:

nanonano said...

jauhnye akak duduk,
cmne nk duet ngn rossa tu?
hehe

Redbloodsnow said...

eee bestnyerrrr. nape lah rossa x mai kuching ek. ini tidak adil! hehe

Yatie said...

seronok nyer dier tgk konsert....

Aleeya said...
This comment has been removed by the author.
Aleeya said...

arkhhhhh jelesnye...mala pun ade yer..mesti best kan elly bila tengok live nehh

nads said...

arghh...saya sgt jeles ok...hhuhuhu..

ct_nurmarlissaa said...

ermm...bestt nyerr....nak ikutt

eLLy said...

Nano, kami berduet dati jauh je ..
duet melalui angin ;p

eLLy said...

Zie, tak dapat den nak menolong ;p

eLLy said...

Yatie, yeszaa seronok tak terkata ;p

eLLy said...

Aleeya, yeszaa.. tambah tambah ade kawan kawan temankan ;p

eLLy said...

Nads, saya pun sangat jeles dng baju bday hazimmmm ;p

eLLy said...

Ct, bolehhh next year klu ade lagi kita buat rombongan blooger ye ..