Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, May 18, 2010

MC yg tak di duga

Mc yg tak di duga.. ahaaa pelik kan?
itu la terjadi pada eLLy semalam. Okey lets me story..

Semalam Monday @ 17 Mei 2010 full info
eLLy memang ade buat appoimet kat HUKM Cheras.

Bagun pagi mandi + Bfast terus vrommm ke HUKM.
from MyMum hse ke HUKM 5min ajoo.

Sampai HUKM dada dah dag duk dang duk.. mcm fobia gitu.
lepas selesai urusan pendaftaran, eLLy di arahkan ke bilik 6
setelah satu jam menunggu seperti yg dijanji kan oleh Pihak HUKM

Pn. Siti Shuhaily ....
eLLy pun melangkah ke bilik 6.. mak aii mcm mcm ade takuzzzz
  • eLLy di sambut oleh nurse yg baik " Selamat pagi puan .."
  • eLLy diarahkan buka baju, seluar + seluar dlm,
  • Cuma pakai baju yg sarung tangan pastu ikat tali ke belakang.. wakakakak lawak je rasa
  • Sesi soal jawap .. ade alahan dng ape2, bila last period, ada itu ada ini
  • Buat treatmet nie sakit cikit, setengah org akan rasa tak selesa, bla bla bla
  • Nanti tinggalkan IC ye saya akan issue kan MC
Masa dorang kat nak issue MC tu eLLy pun rasa mcm blur blur aje..
sakit sangat ke? tak rasa sakit pun.. cehh belagakkk.



After 2hrs ha ambikkk kooo saaaakitttt .. rasa mcm tak selesaaa jeee
bila batuk memang sakit la.. mcm senggugut gitu
kira berbaloi la dapat MC for 2 days. ingat senang nak dapat MC 2 hari
Hikmah disebalik kesakitan yg ku laluii ✖‿✖

Nanti nanti la eLLy cite ..
eLLy buat treatmet ape? Sakit ape? mengape? dan ape ape?



Psst Memory card reader tu eLLy ikat dng getah
so far berjaya gak gue upload gambar.. bijak bijak ..
.

8 comments:

Aleeya said...

ko sakit ape elly, huhuuu byk2 rest yg, mc rest yer, jgn gatai nak blogging laks hehehe, take care..

rasp said...

me oso curious nak tau nie...
apa2 pun, u have a gud rest dulu...
dah rasa sihat skit stori morri lah iye...
take care!

IdaShah said...

byk kan rehat yer..aku pon tak sabar nak tau citer seterus nya

eLLy said...

Aleeya, Masa kat umah nie la aku ade masa nak berblogging puas puas ;)

eLLy said...

Rasp & Ida,
insyallah one day i will story mory kat uolls .. tunggguuuu

mummysyafie said...

yang...ko x sihat ke? sama la nasib kita yang..asyik medical check up je.

aku doakan semoga ko cepat sembuh yer..ko doakan tuk aku sekali

nanti dah sihat leh la kita ngedate lagi

eLLy said...

Nor aku sehat yg tak berape nak sihat.. hehe camne tu ;p


you take care, still kat PD kan ..

Redbloodsnow said...

alolololo..cian kat akak zie sorg nih. now dh ok lom kak? :( get well ea...