Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, May 20, 2010

Hey Ladies ..

Hey ladies ..♪♪♪♪♪  ♪♪♪♪♪..
Saya sudah dapat ticket ....
Semalam eLLy pi collet 6 ticket, alhamdullilah dapat jugak
Salah seorang yg akan menjadi bodyguard ku ialah ..
Ms MaLa la la la ♪♪♪♪♪

Ade sape sape yg nak join kami ?
calling calling je la (。◕‿◕。)
emm nak pakai baju ape ye ✖‿✖

 

4 comments:

Aleeya said...

wowww dpt da tkt nyerrr, samat menonton rossa yer, klo dpt jumpa dia dkt2 ko bitau dia aku kem slm kat anak dia Rizqi hehehe, anak dia kiyut laaa

eLLy said...

Aleeya, insyallahhh .. ko doa doa kan la tetiba org jemput kami duduk kat VvVvip seat ;D

rasp said...

wuhuuuuuu bestnya...ramai2 gi lagik best....
enjoicceeee....kim salam peluk cium kat dia no hehehehe

eLLy said...

Rasp, Nak salam peluk cium kat sape? Mala? he hehe