Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, June 30, 2010

aPe la agenda si Jejai dng si sendat nie

Assalamualaikumm .. Jom ber gossip jap
Kita gosip pasal Tiz , Fadsha & Jejai

Betul ke TIZ gilakan jejai ? Ish jejai menjadi rebutan.. mcm la ensem sangat ..
Si Sendat tu la dulu ko ambik HAK orang.. skrang ko yg rasa unsecured.
Pastu kait kan dng Fizz fairuz pulak
Uolls sokong sape ? i 100% TIZ & FIZZ FAIRUZ

Kita layan je la petikan Akhbar/email yg eLLy dapat ..
Gile kentang. Jejaka romeo Malaysia Jejai telah pun mengeluarkan statementnya yang mampu menghancurkan karier lakonan Tiz Zaqyah.
“Tiz Zaqyah ada menghubungi saya empat kali, kira-kira jam 4 pagi, 19 Mac lalu. Kononnya dia ingin mengajak saya keluar tetapi saya menolak.”

Padahal sebelum nie kat Harian Metro Tiz menafikan sekeras-kerasnya yang dia adalah wanita yang dimaksudkan oleh Fasha Sandha di dalam Twitter Fasha. Tapi hari ini Jejai selaku jejaka gentleman telah pun buat pengakuan.

“Jujurnya, saya hanya mengenali Tiz sebagai seorang rakan kerja Fasha yang pernah keluar bersama sebelum ini. Malah, Fasha sendiri yang mengenalkan dia kepada saya. Justeru, mustahil untuk saya keluar berdua dengannya atau menerima pelawaan ketika dia hubungi saya itu terutamanya tanpa Fasha sekali. Saya harap tiada lagi sebarang kenyataan yang tidak benar diberikan oleh mana-mana pihak mengenai isu ini.”

Siapa yang betul siapa yang salah? Adakah ini konspirasi Jejai dan Fasha untuk menjatuhkan Tiz? Atau memang betul pun Tiz ada ajak Jejai keluar? Ada apa dengan Jejai? Nantikanlah kesemua jawapannya di episod akan datang. sila dapatkan akhbar di kedai2 yg berdekatan di rumah anda

Jng biarkan kisah nie di selubungi misterii ~~~~~~.


 

13 comments:

IdaShah said...

eh! aku lempang jugak si jejai ngan si sendat nie kangggg

nanonano said...

3-3 ni nyampas..
:p

nads said...

uih...bukan main lagi ko kak,...
bergosip2 plak di pagi hari nih...ntahlah, xmo campur dunia artis nih..hehe

IxoR@ said...

Mmg gila kentang...

Saje jaja cerita murahan...

Tak tau la nak sokong mana, malas nak ambik care...

:P

rasp said...

dunia artis & scandal mmg tak leh dipisahkan :D

eLLy said...

Ida, Jom kita lempang sesama ..
1 2 3 pang pang pang ..

eLLy said...

Nano, akak nyampah 2 tu je at the moment .. he he

eLLy said...

Nads, bak kata P ramlee akak campur kadang kadang je ;)

eLLy said...

Ixora, i also dont' care.. xspecialy pasal si sendat nie ..

eLLy said...

Rasp, yes umpama aur dan tebing..
irama dan lagu .. Kucing dan anjing .. wakakkaka

Mrs.Sheikh said...

jejai ni dia byk duit. jadi dia boleh beli pasah. masa dgn nora dulu pun nora suka duit dia bukan dianya romeo tu. perasan tahap cipannya dia ensem padahal cam tenuk... : P hahahahhahaha..emo plak sy ni.

tang tizz ni ntah ler .. maybe tak betul maybe betul..
tp takkan la tizz call kalo jejai tak kasi hint2 kannn

pasah plak dia nak org lari datri tuduh dia jahat. so dia cari masalahh

mummysyafie said...

aku rasa si sendat ni tak taw malu dah. arituh dah ngaku nak bertunang..pastuh, kena tolak mentah2 oleh si penunggang kuda. siap wat statement bagai..

dah takde feel la nak tengok citer kalau ada sendat ni. tapi jerejai ni dah mengalahkan actor kat mesia. muka dier lak kuar media lebih byk. ntah paper kan..

Cik Wanie said...

wanie mmg dari mula lagi x suka si fasha tue,
entah lah kenapa,
start dari kes perceraian si nora tue,
smlm tgk melodi pun,
mcm mintak publisiti murahan saja,
sian kan...

ish mmg x suka lah,
patutlah kerabat johor x suker dier...