Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, November 14, 2011

Bercanda di dalam Keretapi

YuuuuHuuuu i'm back!! ... i'm back with an EMPTY POCKET !! #derma kilat plss#
Banyak benda nak cerita nie.. kita mulakan satu persatu dulu ek ..

eLLy memulakan perjalanan dng menaiki KERETAPI .. tutttt tutttttt ...
Kita ambik feeling cite hindi jap "ala Chaiyya Chaiyya Chaiyya Chaiyya .."


Feel tak? feel tak? perghhh memang feel habis beb.. bayang kan dekat 10 jam
dok bergoyang kat dlm Train pecah lemak ai hahaha


 Rahmat Khan .. hahaha terus dapat nama baru :D
.
 Kami menaiki coach L2x bukan 2XL hokey!!
.
 Ini lah tempat kami .. Sorang di atas sorang di bawah
Plan asal nak ambik katil sebelah menyebelah tapi dah penuh la pulok
tapi tak pe atas bawah pun okey gak.
.
 Muka budak happy dapat naik  train ^_^
al maklum la dah lamaaaaaa gilerrrr tak naik train
tutttt tutttt... hah over ko eLLy !!
.
 Kalau naik train korang tak payah nak risau pasal makan
kat dlm train nie ade kantin. tapi harga nye Ooomakk aiii
gila vavass punye mahal!!
Harga nasik goreng kosonggg nie RM5 hingget satu bekas
Nescafe dlm bekas cawan plastik RM4 hingget
next time kita tapau McD jer la ek..
 .
Korang mesti risau kat eLLy kan.. mesti korang terpikir
ish mcm mana la si eLLy tu baring kat dlm train tu..muat ker? 
eLLy tau korang mesti prihatin kat ai.. bajet orang sayang
.
 
Merujuk pada  gambar di atas, memang muat sangat klu eLLy nak baring
siap boleh letak 2 beg lagi tu..
Klu tak de beg harus ai ajak Seth Mat tido kat bawah
haha itu tipu.. klu berdua CONFIRM tak muat :p
.
 Bila dah boring baring. kita duduk pulak. masa nie katil sebelah eLLy dah kosong 
tak perasan lak org tu turun kat station mana :) ceq dah terlelap dah masa tu
eLLy cuma ter sedar bila Seth Mat turun nak gi hisap rokok
.
Motif gambar diatas? hurm entah la :-)
oh dah ingat dah, eLLy sedang memegang jadual & laluan train, 
so kita tau la next station train nie akan berhenti kat mana.
.
Kali pertama bercuti bersama Seth Mat menaiki Keretapi. Pegalaman yg 
lain dari yg lain.. pengalaman yg sangat best!! next time kami nak naik ketapi lagi.. 
tapi nak gi mana ek?
.

**Pengalaman mengunakan tandas didalam keretapi ... perghhh sungguh mencabar!!
 

10 comments:

rasp said...

ada tak adengan Rahmat Khan dgn Elly Mukherjee nari atas keretapi tu....chaiyya yaaaa...

eB ezrin said...

waduh2. tringat kami bercuti, nasik grg RM12 satu bekas. hu3

atty's said...

teringin gak nak g honeymoon ngn along nak train nie

*SiRibenMerah said...

hahahaha.. sgt thrill okeh nk guna tandas dlm train.. hehehe.. akak, cepat update.. nk dgr citer lain lagi..
x sabar okehhh~

Mimy Hamid said...

best pulok gi holiday naik keretapi...siap tido..citer lagi kak elly

lagenda said...

teringin gak bwk anak2 naik ketapi tp pokcik takmau...susah katanya nak control anak2

Hahahaha..my pokcik mmg x suka bat benda advanture gini

Pepel BoNda AmaNi said...

wah hindustan sangat khennnnnnnnnnnnnn.....pengalaman guna toilet train sama cam toilet flight x kak???

akubiomed said...

Elly baik-baik takut En.Mat naik atas bumbung keretapi bayangkan dirinya Shah Rukh Khan. Ha..haa...

eLLy said...

Rasp,
kami hampir2 nak panjat bumbung sis hahahaha...chaiyya chaiyya...

eB,
12 hingget satu bekas? perghh lagi mahal

Kak atty,
cuba la sis best oOo lain dari yg lain

Iyra,
Yeszaaaa sgt thrill wokeh

eLLy said...

Mimy,
Best oOo laling ;p

Mak,
ape yg susah nye.. lagi pun dorang dah besar.. cer mak goda si Pokcik tu lagi sekali ..

Eida,
yeszaaa sangat lah hindustan Hokeyyyy *toilet dlm flight tak pasti lak camno ghupe nye. selalu klu naik flight i dok diam2 jer*

akubiomed,
Klu dia panjat.. i pun harusssss la ikut panjat sama :D