Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, November 29, 2011

Sri Nilam Langkawi

knock knock knock ade org tak kat depan screen nie... ohh adeee *_*
dah puas ke bercuti 3 hari tu? hope puas lah ye.. yg mana tak puas tu 
ingat2 lah bahawasanye ade gak insan bekerja dikala anda sedang enjoy bercuti.
aku lah yg malang tu.. hehehhe okey okey meh nak sambung cite Langkawi!
Ari tu masa gi Langkawi, eLLy sekeluarga menginap di Sri Nilam Resort.
First time eLLy dok Apartment, selalunye eLLy dok Hotel.
 
Masa check in dorang eLLy kasi Block C unit 116, tapi dimalam hari nye
kami tukar ke Block A unit 119 pulak. Sebab aper ??? ...

Nononono tiada kisah misteri nusantara di situ, kami tukar Apt coz keadaan
unit di block C tu tak berapa nak memuaskan.

Ini gambar kaki lima di Block A, laluan nak masuk.

Luas kan, siap ade peti sejuk, walaupun kecil tapi masih berjasa.
 
ini bilik utama .. memang luas klu nak tido reramai boleh bentang toto di bawah
 
Ini di bilik kedua, ade 2 katil bujang yg kami cantum menjadi satu katil besarr

Dan ini ruang tamu, oh gambar ini diambil masa Mysepupu sepapat datang mengziarah.

First day masa kat Langkawi dorang dtg menziarah kami di Resort, 
esok nye pulak kami gi terjah mereka di rumah.. okey itu nanti kita cite ek :)


Thanks to Iyra!! tq sooo muchhh bebeh!!


10 comments:

eB ezrin said...

bsrnyer. musti puas hati. i lioke :)

*SiRibenMerah said...

ehhh..
ramai org x kak?
ada pulak unit kosong leh tukar2 kan..

rasp said...

laa ingat ada stori mistik...
ooo ada sedara mara ek kat sana...

akubiomed said...

Puas hati dapat apartment macam ini. Boleh jimatkan kos dengan memasak sendiri.

Zie said...

Best kan dapat bercuti

Mimy Hamid said...

eh macam kenal...ini TM Resort kan ...lalalalala sy pernah duk sini tapi Blok B...hohoho errrr sini ada peristiwaaa ...ada hantu mana mana...ehhehehe

Dee said...

boleh tahan cantik gak apt tu eh..

wahida said...

kenapa tak memuaskan nok? tak bersih ke first apt tu?

Redbloodsnow said...

teringin la nk gi langkawi. bile ek...huhu

eLLy said...

eB ezrin,
a'aa besar puas nak golek2
i lioke :)

iYra,
kebetulan memang ade bilik kosong tu yg mintak tukar tu :p

Rasp, mistik.. huhuhu nonono.. mintak simpang sis :p

Akubiomed, ish mana ade dapur nak masak.. masak air boleh la :D

Zie, Best sis,tapi klu bercuti time dapat bonus lagik bestt!!

Mimy, ish ko biar betul dik..
ade ker? jeng jeng jeng

Dee, cantik gak la .. tapi klu dia maintain lagik cantik

Wahida, ade prob dng wire ring

Zie, mai la honeymoon kat semenanjung :D