Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, November 4, 2011

My Princess

Malam tadi sebenarnye logon to http://www.tonton.com.my/ nak layan cite Jiwa & Lara
tapi entah mcm mana boleh lak ter clik kat cite "My Princess"

Best! best!! best!!! cite nie ade lawak2 cikit.. I Likeeeee...
Buat masa nie eLLy dah layan 2 episode.. Malam nie nak sambung tengok lagik ..

Hero dlm cite nie sangat hensemmm oOo Nama sebenar hero tu ialah Song Seung-Heon
Badan dia ketak2 ade tahi lalat di bahu kiri ... auchhh seksi oOoooo. Grrrr
klu korang nak tengok keSEKSIan si Song Seuang Heon
sila la layari http://www.tonton.com.my/ or Malam nie kita layan kat 8tv kul 830 reramai

SELAMAT MENONTON :)



14 comments:

mama fieda said...

CITE KOREA YER ELLY..

Zul Fattah said...

korea? huhu.. baru nk menkoreakan diri

Mimy Hamid said...

citer feberet laki ku kak..errr tak hagak hagak la kan dia tu

rasp said...

wahhhhh leh layan nie nanti....

eLLy said...

Fieda, yeszaaa Korea beb

ZuL, selamat menkoreakan diri :D

eLLy said...

Mimy, your husband? perghhh caya la
cik abe ai tau layan cite indon jer :D


Rasp, jom keta tengok reramai :D

eB ezrin said...

i lioke :)
sbb tuh kenan ank muker korea ;p
SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA dari kami yer :)

eLLy said...

Selamat hari raya & selamat bercuti sis eB ezrin :D

Pepel BoNda AmaNi said...

wah sakan layan kan...

GreenJade said...

wahh wahhh dah pomot ni kena le terjah nih..

dah lama x layan korea ni...hehehehe

eLLy said...

Eida, huh sakan tak sakan la.. tapi bila dah terjebak camgini la jadi nye :)

eLLy said...

GreenJade, jom terjah reramai baru jer start baru episode yg ke 5 klu tak salah

sW33tdARLiNG said...

best yaa elly? CD dia dah kuar tp aku tak terasa nak beli sbb takut tak best... kalau ko ckp best, aku nak beli laa...

eLLy said...

aMy, best cite nie ade lawak2 cikit i likee...