Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, November 16, 2011

Nightlife @t Langkawi ..


eceh tajuk n3 tak agak2 huhu .. Lepas gi dinner kami antar Mak Ayah & bebudak 
balik ke Resort. bukan tak nak bawa tapi dorang yg taknak ikut.
.
kami gi ronda ke Pantai Cenang.. Wah sangat Happening pantai Cenang di
waktu malam, ramai betul mat mat salleh kat situ .. terus feeling mcm kat 
Miami Island *Wink*

Ini anak negero..hahaha kidding2 ini MyBro yg bongsu Ayah kepada Duan & Isya
.
Ini pulak kaki Gajah hahaha tunjuk kaki jer la coz yg lain tu ala2 tak cukup 
kain cikit.. pastu boleh lak lupa nak bawak selipar maka kita redah pantai dng 
kasut sarung boleh? .. ko ado??
.


Lepas round panti kami gi lepak layan music kat Eagle Rock Cafe' ala2 mcm 
Hard Rock Cafe' la gak. kata jiwa muda harus la gi layan music .. blueekkk
muda ker? hurmmm muda la jugak :p
.
Tak lama pun kami gi ronda kat citu dalam kul 1:30 pagi kami dah gerak balik ke
Resot. lepas tu kami sambung sembang reramai sampai la ke jam 3pagi. fuhhh
ponat!! full of xtiviti.
.
.
[cite dinner  biasa2 jer so kita skip pasal dinner. kisah resort nanti i update ek]
 

12 comments:

eB ezrin said...

den x do, so den jeles boley? >_<

atty's said...

pantai chenang memang happening..rasa mcm tourist jugak kalau ada kat sana kan .

*SiRibenMerah said...

huhu.. rindu langkawi :(

nUR_rOsALiNdA said...

Kita sukaaaaaaaaaa sangat g Langkawi..Tgk entri akak ni dah RIndu Langkawi...Insyaallah thn depan nak g lain..Heheheh`

Mimy Hamid said...

apsal hari tu gi langkawi tak jumpa pot lepak Eagle Rock Cafe ni..belah mana kak elly

rasp said...

amvoi jln2 kat pantai pakai kasut sarung riben2 lagiks....kelaz u :)

akubiomed said...

Wajib beli cokelat bebas cukai di Langkawi. :-)

lily lotus said...

teringat ending karangan masa sekolah dulu...kami penat tapi gembira :)

fieda said...

best ka gi sana..

SYANI said...

Gi Langkawi yer... Saya pun baru balik dari sana semalam... Tapi tak duduk pantai Cenang. Kami duduk kuah jer.

Pepel BoNda AmaNi said...

amoih gambar kaki ko beri..setelah kasih sayang ku berikan padamu.. allalalalala :P

eLLy said...

Eb, alololo jng la menjeles dng cayee ^_^

Atty, kan kan kan sangat happening.

Iyra, so ape lagik PELANGI jom kita terjah Langkawi!!

Mala, amboi ko ambik contract every year gi sana ek:p

Mimy, Eagle Rock café nie kat area Awana Poto malai tu

Rasp, hahaha kelaz la sangat sis :p

Akubiomed, yeszaaaa beli cokelat sampai bajet ku dah terbabas :p

Lily, hahahha  Kami gembira tapi duit pu habisss

Fieda, gi ramai2 harus la best

Syani, memang saja kami pilih nak dok kat area pantai

Eida, amponnnnn penungggu gua.. :p