Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, November 22, 2011

Harimau Muda pucuk Muda :)

petttttt pettttt pettttt bunyi wisel kemenangan!!!! sila beri laluan sila beri
laluan Abg Bad' balik bawak Medal kemenangan :)
.
Perghhh game malam tadik memang sangat membuatkan perutku
kembang kuncup kembang kuncup!! klu sebulan terus menerus mcm nie
harus lah perut ku terus ramping mcm iklan kat tv tu
"Lihat perutt kuuu sungguh ramping kannnn.."  *wink*
Semalam eLLy layan bola kat umah Cheras jer .. layan bola dng 3 org MyBro,
MySiL, Duan & Tisya (5 dewasa 2 kanak2) huhuhu rumah tetap meriah
mcm di kedai mamak!!
.
Tahniah kepada pasukan Harimau Muda,
Walau pun si Fakri banyak kali kena "FAK" malam tadi tapi rembatan Abg Bad
aka Baddrol Baktiar melalui penalty yg terakhir telah menyelamatkan keadaan,
ternyata MALAYSIA memang terbaikkk wokkkk!!! U rowkssss ..
AAaaauuuMmmmm .... Grrrr



12 comments:

NM02 said...

bila nak umum cuti free ni? hehehe

*SiRibenMerah said...

aummm..
malaysia berjayaaaaa~

*nyanyi2 gelek2 *

rasp said...

bila tgk si 'fak' tu nak tendang penalti, i mmg dah agak tak masuk...tapi sib baik end results kita MENANG....

akubiomed said...

Tanniah kepada skuad Harimau muda kita mempunyai mental yang kuat dan semangat juang yang tinggi. Susah hendak tidur malam tadi kerana rembesan Adrenalin. :-)

Pepel BoNda AmaNi said...

oohhhh 'abang' BADD....

Mimy Hamid said...

fb kecoh semalam byk komen tp best...berdebar jantung semua...tido pun tak boleh tau...yeayy menang

eB ezrin said...

tahniah :)
cuti biler eh? hik3

Dee said...

congrats to pasukan harimau muda..aku pun darah tinggi naik noksss..

wahida said...

tahniah malaysia!!

berdebar tgk penalti mlm tadi kak...rasa nak gugur jantung...

eLLy said...

Dear All,
Semangat Malaysia boleh!!!

dorang pun wira Negara gak coz nak main boleh mcm nak gi berperang pulak :p

IxoR@ said...

sy tengOk perlawanan bola ni kan....

volume TV siap silent kan...
bising!

hahahaha....

eLLy said...

hahhahaa kita tengok pergerakan ajer :p