Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, November 21, 2011

Cable car

Salam bersiaran kembali.. Last friday tak sempat nak update SIBUK !!
sibuk sibuk pun malam tu sempat gak gi layan teater.. itu nanti kita cite ek!

Meh sini nak story sambungan kisah ku di Langkawi! Lepas kami bercanda 
di tepian pantai. balik resort terus mandi siap2 kasi wangi dan terus gi lunch kat 
umah sepupu eLLy kat hurmm kat mana ek lupa lah nama tempat tu (8_8)

After lunch dok lepak2 jap pastu kami terus gerak gi Cable car .. huhuhu
banyak gambar CUAK beb!! jom kita tengok ^_^ (sila rujuk anak panah)
.
 -ini masa nak naik-
My SIL ini first time naik cable car kat Langkawi nie
pasal tu la muka nye camgituu :p 
tengok Duan & Tisya pun cuak jugak
MyMum jer maintain
.
HaHaHaHa korang tengok muka duan & Mamu 
Duan nie memang sah2 penakut.. 
Tisya peace yo!!!  
.
-Ini masa nak turun-
Tak acii lah dok tepek muka dorang jer .. 
Harus lah tepek muka sendiri jugek!!
masa nak naik okey jer tapi bila nak turun tu yg gerun cikit :p
 ..
Sekian sahaja untuk hari ini. enjoy your monDAY !!!
.
 

14 comments:

eB ezrin said...

kita serupaaaaaaaaa, kita serupaaaaaa. takot ar.. hu3

*SiRibenMerah said...

hehehe..
iyra da 50kali naik cable car langkawi..

*pengsan!

rasp said...

sungguh chomels u sis...
kalo muka duan hehehehe

eLLy said...

eB, hehehe masa nak naik okey jer tapi bila nak turun tu yg gerun cikit :p

Iyra, ini pun hampir2 nak pengsan

Rasp, muka duan memang muka cuak hahaha

Pepel BoNda AmaNi said...

hahhaha tomey jerk muka takut yang last tue....

Alin Marlini said...

x sbr nak jgk langkawi....

Mimy Hamid said...

kak elly gayat eh...heheh comel jek

Dee said...

hahaha..gerun kau ye noks..ingatkan dah berani..

mummysyafie said...

kalau aku noks..lagi la tak bleh blah. tapi tak sangka ko camtu sekali. Duan lagi terror dari ko noks

eLLy said...

Eida, huhu walau pun cuak tapi still kena control ayu gitu :p

Alin, bila nak gi.. tetiba rasa nak ikottttt ;p

Mimy, gayat + takuzzz hahaa

Dee, yg nie gerun dia lain mcm cikit noksss

Nor, hahaha aku masa naik okey tapi bila nak turun tu aku ngeri cikit :p

akubiomed said...

Kenapa ada muka yang cuak? Lain kali naik cable car lagi. :-)

eLLy said...

hehhehe lain kali tu bila ek :p

IxoR@ said...

saya memang gerun ahh naik cable car langkawi...

serik nak naik lagi...

eLLy said...

hahhaha akak pong mcm dah serik
tapi klu tak naik nanti rasa tercabar pulak :p