Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, August 17, 2010

Bad news on Sunday & Monday

Salam uolls, camne dgn puasa? still on atau ade yg dah bercuti?
eLLy buat masa still on. walaupun dua hari berturut turut eLLy dapat Bad news
tapi aku pasrah dan reado.. camne nak eja redo. redoh alah korang mesti paham punye

Kes pertama Sunday -  it's very personal tak perlu la eLLy bercerita disini,
ohh uolls jng risau bukan pasal eLLy & MyLuv, pasal benda lain ..

Kes yg kedua Monday - Pasal Tisya ku sayang ..
dia kena check in kat hospital semalam Sakit ape? belum dapat di kesan.
Punca atau suspek utama ialah  bisul yg ade kat hidong dia
pagi semalam, bangun je dari tidur habis satu muka dia bengkak ..
Doc cakap mungkin juga dia digigit serangga atau salah makan.

Bila dah dapat berita pasal Tisya Mamu dia balik kerja dlm kul 9pm camtu
terus ajak gi melawat tisya..Kesayangan Mamu la katakan ..

Tengok tangan dia dipasang ape bendealah tu ..
untuk masukan drip' antibody..
cian betul tengok dia .. dah tak aktif mcm selalu

Masy kasi upah beli belon
Tisya pilih sendiri .. sumpah tak tipu
mcm dia tau je eLmo merah ade kat Blog Masy :)

tengok tu melekat je muka dia dng Masy
Manja sangat ..

Cepat semboh ye sayang masy sedih tengok tisya mcm nie

Auntie Uncle tolong Doa kan untuk Tisya ye 


Nampak gaya nye BERUANG itu kena simpat kat Cheras lagi la ..


12 comments:

Aleeya said...

apepun semoga dugaan dpt ditempuhhi dgn tenang dan redha dgn setiap ape yg terjadi...elly sian nye aku tengok tisya tur...elegik kot eyh..

Redbloodsnow said...

alololo..cian die. teruk gak ek nampak. zie doakan tisya kembali sehat lg...aminnn :)

rasp said...

smoga things will improve for u sis...
ciannya tengok tisya...
tengok air muka dia pun i sedih...
aunty doa2kan smoga tisya get well soon...

nads said...

alahai..ciannya tisya...semoga cepat sembuh yer...

eLLy said...

Aleeya, tq .. Aku Redha .. puasa ku memikir camne la EJA redha semalam hahahha

eLLy said...

Zie, tq darling .. akak pun tak sampai hati tengok dia semalam

eLLy said...

Rasp, tq sis memang camtu je la muka dia semalam :(

eLLy said...

Nad,Amin semoga dia capat sembuh & aktif seperti selalu

IxoR@ said...

sure sakit...

alangkan kite yg dewasa ni pun klu ada jerawat dah rasa bisa-bisa...

:)

mummysyafie said...

macam kes my niece arituh elly..tapi my niece mmg bisul la n terpasak buat minor operation tuk buang nanahnya

hopefully tsya cepat sembuh yer..sian dier, mesti tak selesa dengan keadaan tangan camtu

eLLy said...

ixora, emm tu la, dng bengkak mcm tu sure tak selesa :(

eLLy said...

Nor, dah 3 hari dia kat sepital.. cian aku tengok dia :(