Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, August 25, 2010

xtiviti di bulan Ramadhan

Selamat pagi, eLLy nak buat survey cikit nie

Ape xtiviti anda di waktu rehat pada bulan Ramadhan?
1. Menjahit Baju raya
2. Menghabiskan duit di shopping complex
3. Blogwalkig or Layan FB

Mesti mcm2 jawapan kan, Ade tak jawapan yg sama dng eLLy
Jawapanye ialah TIDOQ .. yeszzza itu yg kita cari !!

Korang tidoq kat mana?
1. Surau
2. Bawah meja
3. Dalam store

eLLy tido kat cini 
VVV
VV
V
Rest Room, Di tempat kerja saya ade Rest room ..  Ko ade? *_* (wink wink)
pilih aje nak tido atas.. bawah..tengok mcm mcm style ade..


P/s -1150 nanti eLLy nak turun awal2.. klu lambat Katil penuh 



12 comments:

rasp said...

uishhhhh best oooo gitu...
nie mmg i jeles....
kalo i mau hanyut sampai nak balik hahahahahha

Redbloodsnow said...

hahaha..ade kak oiii. ZIE LAH ORG NYERRRR. dok tidoooo je. sampai ke bebel ngan emak taw..haha

Mrs.Sheikh said...

syabas syabas syabas [ikut feel industaniii]
bagusnya bos ko ni kakk...terbaeikkkk
sy time puasa2 ni tidur dlm bilik gerakan ajer.. ada ekon ada meja ada kusii.. layannnnnnnnnnnnnnnn....

eLLy said...

Rasp, hehehhe kat Rest room tu kan sejukkkkkk bangat .. Memang harus la terlajak cikit ;) kekadang sampai 2 jam break ngeh ngeh ngeh

eLLy said...

Comel, wakakakkaka akak pun sama .. tapi kini tidak lagi

Klu dulu 4jam tido skarang 3 1/2jam ajo .. wakakakka beza 1/2jam hehhe

eLLy said...

Husna, hehehe mesti ko susun meja mcm katil kan ;)

Nem0 o0h Nem0 said...

BESTNYERRRR!! kat opis sy xde pun,jelez..jelez..

eLLy said...

Hai Nemo.. hehehe beb nie memang best ..

- Dah lama tak terjah ke blog ko kan.. im comming .. -

Mrs.Sheikh said...

hahaha... tidur duduk ajer bolehhh.... tpi hotel akak ni sure berdengkur dengar nii

eLLy said...

Husna, tak kisah janji lena ;p

mummysyafie said...

yang..opis aku takde la camni. kalau ada mau nya aku landing hari2..la ni landing kat meja kerja je

Fazlinil Irma said...

kita samalah kak elly. boleh tido masa keja. yg lg best. sy kat mana2 boleh tido. kat sofa. kaatil. hehe.