Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, August 2, 2010

Sayangilah bumi anda !

Ini bukanlah kampen alam sekitar ye kawan kawan,
ini adelah tangungjawap kita bersama.
so bila dah TANGUNGGUNGJAWAP tak yah la berkempen bagai ..

Apekah peranan anda sebagai rakyat yg prihatin pada alam sekitar? ..
Peranan saya ...

Ambik Kotak yg tidak di perlukan

Balut dng kertas pembalut hadiah ..

Oh ye lagi best klu ade pembantu

Taraaa udah Siap
Kegunaan nye letak di bawah meja @ Opis
Letak Hand beg (baru beli tu)


Masa nak balik campakan aje alas montot tu
Dan gantung kasut anda pun boleh jugak..
amacam?? okey tak .. hehehe
yang penting $$$$ tak melayang ..
klu nak beli box saiz mcm tu mesti mahal kan
Oleh itu sayangilah bumi anda ..


Pstt.. aku masih menanti gambar dari kamu kamu dan kamu ...

 

12 comments:

Aleeya said...

mak aihh kreatif nye ko elly, wat kan satu utk aku ley tak heheh lariksssssssss

eLLy said...

aLeeya.. boleh boleh blah ngeh ngeh ngeh ...

akubukanpuitis said...

salam singgah~

waha...kretif2... sy pun wat kotak jadi meja~ haha.. =p

mummysyafie said...

gud idea gak tu yang. kat opis aku ni main lupus je kotak. jual n bila dapat duit sikit..masuk lam duit pantry

mummysyafie said...

yang..pic dah ada kat fbook..dah tag ko gak. nanti amik lah yer

IdaShah said...

kat ofis pon aku buat gitew gak. tp takde balut2 nya malassss pastu letak jer bawah meja

Mrs.Sheikh said...

minta buatkan 8 :D

Mrs.Sheikh said...

minta buatkan 8 :D

eLLy said...

Alu cik adik manis, thanks coz sudi singgah :) buat meja? camne ghupenye ye

eLLy said...

Nor, cuba la buat mcm aku mesti cun :)

eLLy said...

Ida, balut la baru cun ..

eLLy said...

Husna, boleh .. boleh blah ;p