Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Saturday, August 14, 2010

Nota



14 comments:

ferra said...

eh eh ingt nota pe td..

Cik Zura said...

hehehe elly, hang nak order ke tak nin lly...?? i tahun ni balik kampung tau, kang tak sempat nak hantor..

*SiRibenMerah said...

ok2.. amek nafas betul2.. dgn puasa lagi kan.. sabar2.. dahulukan bernafas br buat yg lain2 tuh.. hehehehehe..

eLLy said...

Ferra, hehe nota untuk kekawan, Supaya tak tercari cari :)

eLLy said...

Zura, nak nak nanti gue SMS :)

eLLy said...

Cik Iyra, tq kerna memahami :)
jenoh gak nak tarik nafas nie =)

*ayu the sun* said...

selamat berpuasa aaaaakkkaaakk!!!!!!!
*hugs*

Redbloodsnow said...

xpe kak elly. bile lapang karang.akak blogwalking la ea :)

nads said...

saya pun xde mood nak apdet..camne???

eLLy said...

Ayu, selamat berpuasa untuk kamu jugak .. muuahh

eLLy said...

Zie, susah betul nak jadi blogger tegar mcm ko dik ;)

eLLy said...

Nads, nie semua FB punye penangan la kan .. :)

mummysyafie said...

takpe la dear..aku pun camtu gak. kalau tak sempat mmg tak done nak blogwalking. tapi kalau dah ada masa tu..harus aku jelajah blog uols..rindu lak kalau sehari tak jumpa

eLLy said...

Nor, rasa bersalah aje klu tak buat blogwalking :) susah betul nak jadi blooger yg tegar kan ..