Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Sunday, August 8, 2010

Kaki Cafe'

Salam, Di suatu ketika dulu oh cite nie dah 2-3 minggu kot
selepas balik kerja eLLy meneman kawan ku ke salon,
 untuk membuat Rebonding rambut Rebonding rambut dia ajo..
rambut ku masih asli suci gitu.. hehehe
setelah semuanye siap kami menuju ke Kaki Cafe
ini kunjungan eLLy yang kali ke 2, 3, 4, or 9

Kaki cafe (Cheras)

We oder, red eye black paper, oder C/chop
mash potato, grill marcel with chesee

Logan soda +  apple jus
Nampak tak rambut yg baru di rebonding tu?

Sesiape yg stay kat are Cheras mesti tau tempat ini..
klu tak tau tu .. emmm No komen' hehehe


Hehehe tetiba hari ahad ade N3 =) nak habis kan cerita makan sebelum posa nie ..





5 comments:

mummysyafie said...

aku tak taw tempat n nyah..nanti ajak la aku sekali

Aleeya said...

ak ah kat ne ni eyh..

nads said...

wah..cam best jer..mamam pun abis ok...kak,bulan puasa xleh letak gambar makanan ke?

eLLy said...

Nor & aleeya, aku pun tak tau nak terang kan kat mana.. nanti ko pick up aku, leh aku tunjukan kat mane ;p

eLLy said...

Nad, memang best... thanks kerena meingatkan ku .. bula puasa no makan2 punye picture ye ;p