Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, August 13, 2010

Menjadi rebutan (bukan makanan ye)

My teddy kini menjadi rebutan diantara
eLLy vs Tisya
at the moment Tsya menang coz teddy kini sudah berada di Cheras
Namun eLLy tidak akan putus asa ..



Teddy nie kenangan uolls MyLuv yg belikan
During Valantime day or my Birthday cam tu la.. dah tak ingat
so mana boleh lepaskan cam tu ajoo

 

10 comments:

Aleeya said...

aku tengok tedi bear tu pun dah penat melayan u olz bedua yg berebut kan dia..dia pun pening pala nampaknye hahahaha

nads said...

hahaha...lawak laa...berebut eh?lain kali simpan laa...xmo bagi tsya nampak..hehe

*ayu the sun* said...

rampas balik kak!!!
mmg la jadi rebutan.. teddy tu nampak sangat huggable.. ;)

rasp said...

sentimental value ek..
harus bertaruh mati2an tu....
ROUND 1 - tisya
ROUND 2 - ???? :D

eLLy said...

Aleeya, hehe cian dia kan pening melayan karenah kami berdua ;p

eLLy said...

Nad, dulu dia takut sangat dng Bear nie.. but now dah menjadi rebutan :)

eLLy said...

Ayu, harus di rampas balik .. tunggguuu

eLLy said...

Rasp,

ROUND 2 - tisya jugak :(
ROUND 4 - :)

mummysyafie said...

kenangan tu babe..mana bleh kasi kat orang lain. hihihi...tapi kalau tsya nak gak, minta la urluv beli lain dear..

eLLy said...

Nor klu beli lain Bau dah tak same beb