Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, August 26, 2010

Black & White Contest

Salam Semua, Hari ini eLLy dijemput untuk join contest Black & White
wakakakka dijemput katanya .. kata kau ;)

Okey sebelum eLLy merapu banyak jom kita lihat hasil nye :)

Menurut kata Jue, contest "Black n White" anjuran  En Syam

Syarat Penyertaan 

  • Pertandingan ini bermula 26 July berakhir pada 6 September 2010
  • Anda hendaklah meng-Upload gmba hitan dan putih sahaja...
  • dan untuk mengelakkan penipuan... gamba itu mesti gamba anda sendiri...
  • kalo d orang lain menyelit2 tu takpe... janji anda mesti berada dalam gambar tu...

  • Anda hendaklah menjadi salah sorang follower En Syam

  • Banner atas nie mestilah diletakkan di slidebar blog anda... 

  • Tag at least one person... banyak lagi bagus...

  • PENTING.... sila tinggalkan link anda pada En Syam 

>> Gambar yg di Pertaruhkan ialah .. Jeng jeng jeng ..

Me with MyLuv

Ohh ye saya nak selitkan gambar MyMum :)
Picture nie memang 100% Black & White tak payah edit bagai coz
 gambar nie memang di ambik ada zaman dulo dulo


 Insan yg bertuah di Tag ialah
  • @xim Saya pilih dia sebab dia sangat rajin ambik gambar semua cantik2 belaka
  • @xim klu menang kita share hadiah sesame ye ;)
  • Klu kekawan yg lain nak join pon boleh, i know ade yg dah join pun kan :)
 

12 comments:

en_me said...

rajinnyer join kontest tewww..

rasp said...

gud luck sis! mana tau rezki u kannnnn...

eLLy said...

en_me, hai first time nie .. saja nak cuba nasib :)

eLLy said...

Rasp, sis tq laling :)

smiley said...

wahhh...mahu joined lahh ini contest cam best temah hitam putih...

i likeeee~~~

regards,
Triplesmiley & 1 Sweet Love

muffins Jue said...

kak elly,kalo menang..hadiah share ngan sy jugak ye..kih3

eLLy said...

Sofia, heheh sila kan mana tau ade rezeki ;p

eLLy said...

Jue, hehehe insyallah

@xiM said...

salam akak..
oleh kerana akak dah tag saya kena lah buat..hehe
ok ok nanti hari ni insya Allah saya buat..:)
thanks TAG..

mummysyafie said...

pic yang bawah tu pic ko ke elly?

eLLy said...

Axim, tq & selamat berjaya :)

eLLy said...

Nor, pic last tu MyMum la :D

Same ke?