Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, August 3, 2010

Zon Utara, Selatan, Selat selatan & Barat daya

Sangat teruja nak mengupdate kisah kami..
Kami berempat kini sudah bertentang mata .. Mata oh Mata =)

Perjanjian ku 5.30pm @ sogo 'Walaupun hujan ku tempohi jua..'
of course la befor 5.30pm eLLy dah sampai.. mengah beb! pecah peloh!
Dorang awal2 dah sampai coz tak berkerja boleh la ..
ciss jeles sebenarnye coz dorang dah berdating dulu without me :(

pandai dorag pilih pot .. meja yg ujoooong skali, senang nak bergambar bagai

eLLy with Nor

amboi aku pun tak ingat sembang pasal ape yg beriya sangat nie
oh ye sembang punye sembang sampai tak sedar aku belum oder :)

Nads n' Iyra Si Hazim dah menjeling coz ibunye bersembang lama sangat
Wow jelingan Cik Iyra ke arah ku .. tidak kurang hebat nye ;) 

nad ni bahaya tau uolls .. psstt baca bisik bisik 'dia pandai pukau..'

Ini buktinye Uolls tengok la sendiri eLLy tak tipu,
Nad tengah memukau si Hazim supaya tido =)

emm dah tido pun.. makin rancak la kami bersembang ;)

Me with Iyra
Ngape ko mcm takut je  hehehe

- Us -
Mata ku memandang mamat india kat table sebelah .. ala2 Shah Rukh Khan gitu :)

Walau pun ini perjumpaan kali pertama, (Nor 2nd time)
namum kemersaan & keriangan itu begitu mudah terjalin, riang ria hari raya
Cepatnye masa berlalu, Nads terpaksa mengundur diri, diikuti oleh cik Iyra,
eLLy and Nor still pok pek pok pek .. dekat kul 7++ baru kami berpisah

Sangat seronok bila kami dapat berjumpa ..
Insyallah panjang umur murah rezeki kita ketemu lagi.. Amin

Zon Utara Iyra
Zon Selatan Nads
Zon Selat Selatan Nor
Zon Barat daya eLLy

Zon Hot.fm Masyuukkkk ... hehehehe



~ Oh ye thanks Nor coz belanja kami :)
~ Thanks to all of you for the picture



12 comments:

marinahunny said...

iyra takut elly ngap dia..hahaha

@xiM said...

seronok berjummap jumpaan!
bila kita nak ketemu ni kak??

muffins Jue said...

nad ada gtau aritu..jeles nya xdapat join..mak n abah mentua datang..huhu

eLLy said...

Marina.. hehe mesti dia rasa kecikkk je bila berada di sebelah ku =)

eLLy said...

Axim, tu la nanti bila ko kat KL kita calling calling ye :)

eLLy said...

Jue, tak pe bila Nads turun kita plan jumpa skali ye ;p

*SiRibenMerah said...

hahahaha..
x takut la akak.. sbenarnya I nk peluk akak.. tapi mcm takut2.. tuh je feelingnya..

best jumpe korg sume..
pasneh jumpe lagi tau~

eLLy said...

Iyra.. hehehhe next time peluk aje ;p

rasp said...

adussss kerugian i huhuhuhu...
kalo dak leh sambung sembang sampai kul 8 lebih ngeheheheeh

eLLy said...

Rasp, emm kerugian gitu .. next time insyallah ;p

mummysyafie said...

dear..jumpa banyak kali pun aku tak kisah dear..hihihihi...seronok jumpa uols. macam tak puas je

eLLy said...

Nor, hehehe aku takut ko jemu je kang ;p