Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, October 15, 2012

Belated Birthday celebration

Aloooohaaaa ... Blog dah puas cuti :)  Tuan tanah dah puas ker belum? klu tanya tuan tanah harus lah 24jam tak puas. tapi klu dapat cuti lelama pun boring gak kan. Dah lepas cuti nie hajat di hati memang "nak rajin rajin update" tapi uolls wait and see jer la yer .. moga2 eLLy dapat adjust masa untuk update / auto publish. Seronok sebenarnye ber blogging nie tapi kita kena pandai atur masa. Wat masa nie eLLy punye masa memang agak tunggang langgang sikit. tapi insyallah aku akan kembali menghangatkan dunia blog ini. *jng hangat2 taik ayam sudeh* 

Okey sebelum melalut meh eLLy share detik2 manis eLLy bersama Geng Pelangi yg lain pada hari sabtu lepas. "Belated Birthday celebration".  Actually My Bday and Eida purple memang dah berbulan TERlepas. Diatas alasan2 yg tertentu kami cuma berkesempatan menyambut bersama kekawan Pelangi ari sabtu lepas.

Lokasi : Restoran Kunang Kunang Gombak

 Ketibaan pengantin >.< 
Korang jng konfius ngapo bday girls pakai baju kurung nyekk .. 
Ceq baru balik dari attn weeding kat Senawang .. tak sompat nak gi tukar baju

 Sampai jer terus tiup kek hehehe
Bonda eida pun gigih meniup sambil dinda amani dikepit rapat di pinggang (0_0)

Tetiba terkenang masa bersanding dulu (^_~)

Senyum tak perlu berkata apa2, First time ada beg warna Purple  huhuhu

Eida pun dapat!! .. Tapi Eida punye biar la dia yg tayang kat Blog PurplePupus opps purplelicious dia tu la

 Thanks noks coz sudi sponser kek kami .. I like .. muahhhh

 xtiviti wajib bila perut dah kenyang 
~ More picture kat FB ~

 Happy ending *_*
Terima kasih pada yg sudi meluangkan masa untuk kami
LoveLoveLove


Mami Jarum : Thanks uolls .. i Love U u U and U  .. muahhhhh !!

15 comments:

NM03 said...

hepi beday nokssss

kunang2? seploh langkah gergasi je dari umh aku. hehehe

eLLy said...

Reena, oh yer ker noks.. so ko dengar lah dorang menyanyi lagu bday masa aku tengah potong kek tu ;p

atty's said...

cantik beg..kaler purple..lagi ada miaw2

eB said...

hepi besday dear :)

eLLy said...

Kak atty,
Miow Miow miowwww

eLLy said...

eB, thanks dearrr

Alin Marlini said...

best kak elly dpt byk hadiah

NeenaAnuar said...

kek cantik.. beg cantik.. geng pelangi pun cantikss cantikss belaka! :D

IxoR@ said...

kak....

kek besday sgt comel!

gift besday sgt cun!

venue besday sgt nice!

meh sini meh... cium sket! happy belated besday!

:)

Donny Ien said...

salam, selamat hari jadi

*SiRibenMerah said...

Happy Birthday sis.. sorry!
for couldn't make it happen to appear time tuh.. me sad :(

apepon, happy sgt tgk u'ols mmg happening sentiasa.. lebiuuuuuuuu~

wahida said...

hepi belated beday kak...

sori tak dpt attend sbb ada family day hari tu...huhu...

Bitt (double IS) said...

happy belated birthday dearry...bestnya :)

akubiomed said...

Selamat menyambut hari lahir. Lawa beg warna purple ada ikon kucing. Purrr....:-)

Dee said...

blog pepel pupus? wakaka..xleh blah kau ni...