Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, October 25, 2012

Selamat Hari Lahir AyaH

Hari ini 25 October 2012, Merupakan Ulangtahun kelahiran yang ke 74 buat Ayahndaku yang tercinta.

Selamat ulang tahun kelahiran buat Ayah yang tiada duanya di dunia ini. Terima kasih atas semua yang telah engkau berikan. Semoga ayah dipanjangkan umur.. Dimurahkan rezeki..Dikurniakan kesihatan yang baik.. dan Sentiasa dilindungi Allah S.W.T ..Aminnn..

Dan semoga di hari yang hanya ada sekali di setiap tahun ini, dapat membuat ayah sentiasa sayang kepada anak ayah yang paling “sweet” ini :)  almaklum lah Ly kan anak perumpuan tunggal ayah :)

Ly sayang ayah .. 


7 comments:

wahida said...

selamat hari lahir pakcik...


semoga dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur dan diberikan kesihatan yg baik hendaknya...amin...

NM02 said...

selamat hari lahir pakcik. saya sayang pakcik jugak.... erkkk... :p

Dee said...

selamat hari lahir pakcik..moga dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki dan bahagia selalu..

tu gambar laptop ngan tipon tu nak bagi ayah ke nak mintak dari ayah..hahaha..

Rasp said...

Selamat Hari Lahir Pakcik...

pakcik soh anak pompuan tunggal pakcik nie kasi hadiah special nye tau....

akubiomed said...

Selamat hari lahir kepada ayah Elly.

Bapa saya telah pulang ke rahmatullah pada 7hb Sept 2012 baru ini. Raya Korban kali ini akan terasa kekosongan tersebut.

Donny Ien said...

selamat hari lahir kepada ayah elly :)

Elly, kalau sudi jom teka dan menang $$ di blog saya, mana tau ada rezeki..

Donny Ien said...

boleh ikut link ni http://berita-harian.net/contest/contest-teka-jumlah-mcd-sos-cili-tomato/