Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, October 22, 2012

Malam minggu yg mendebarkan..

Bola itu bulat.. bulat mcm saya.. keh keh keh. Hati ku keciwa sebab pasukan pilihan ku ATM  kalah tipis dng team MerahPutih tu .. malas nak sebut team Kelantan kekekek.. eLLy sebenarnye tak follow pun game yg lain.. cuma waktu final jer yg excited sikit nak tengok :) 

Malam sabtu yg lepas eLLy dah memenuhi stadium rumah cheras.. berkumpul sekeluarga di depan TV dah mcm malam raya lak konsep nye.. semua ada kat cheras.. kecuali Mybro yg no 2 and anak2 dia yg takder. nak tengok gambar? jap eh

* * * * *
* * * *
* * *
* *
*



Oh lupa .. si Zarul tegok kat dlm bilik :)
Meriah uolls.. Adik beradik eLLy kan semua lelaki.. so kalau bab bola memang eLLy kalah la kan.. tapi klu tengok game bola macam nie ai suka ..  Kalau game overseas  EPL la  EURO la  ha yang tu ai kurang sikit.. kecuali WORLD CUP, itupun pun tengok team gak la :)

Hokey, sekian sahaja kisah aku dan bola *_*

Mami Jarum : abang ATM dah pandai main bola sekarang. Good Job!!

8 comments:

Dee said...

laki sapa ntah tu dok paling depan..kalah jgn tumbuk tv sudah..hahaha..

nUR_rOsALiNdA said...

Kita pun team ATM malam tu...Hehehehe~ Aku ni dah berjangkit ngan Khairul la pasal bola..Kak, ko dah tgk ke Aku terima Nikahnya :(

Zie Madini said...

tu dia....bila bola, berkumpul dorg depan tv ek? hehehe

eB said...

eB teman shah jerk. tapi yg part paling best... bola abes jerk. shah trus ttp tv msk bilik... eB tanyer la.. eh np? kalah laaaaaaaa... dier skt ati. ha3

wahida said...

aku sokong dua2 team...sbb sama2 hebat...

jiwa pun tak stress kalau salah satu team kalah...ekekek....

*SiRibenMerah said...

hehehe.. semangat btul neh~ patut kerap update kt FB mlm tuh.. hahahaha

Rasp said...

tengok ramai2 gini, lagi feel...

akubiomed said...

Menonton bola tak bergerak. Kalau bom meletup pun tak dengar. :-)