Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, October 4, 2012

Surat watikah *_*



Ct eLLy
eLLywithlove.blogspot.com
Rawang-Kuala Lumpur-Cheras
56000 Malaysia
_________________________________________

Reader Ct eLLy
Bloglink yang pelbagai,
Satu Malaysia
56000 Malaysia

03/10/2012

Tuan / Puan,


PER: PERMOHONAN CUTI TANPA NIAT

Menujuk pada pekara di atas, Saya a.k.a Ct eLLy ingin memohon cuti tanpa niat
Kepada semua pembaca Blog picisan saya yang comel ini.

Ingin saya jelaskan disini mengapa saya memohon cuti diketika ini adalah kerana saya mendapati diri saya kini tidak mampu lagi untuk
  • Mengemaskini Blog
  • Membuat kunjungan balas
Keputusan ini adalah muktamat! Segala surat menyurat, email berantai atau apa sahaja yang bersangkutan dengan dunia IT’ tidak akan di layan kecuali di muka buku.

Untuk mengurangkan kerinduan anda pada saya, dengan ini saya lampirkan sekeping gambar hasil kerja tangan saya untuk tatapan anda.
Rindui lah aku sementara aku tengah bercuti ini dan nantikan kemunculan ku pada 15 October 2012 nanti. Insyallah.

Saya yang sedang bercuti



eLLy with Love



Mami Jarum : Comel tak hasil kerja tangan saya tu ;p

9 comments:

*SiRibenMerah said...

selamat bercuti..
saya reader akak dari luar Malaysia.. ahahahaha...

NM02 said...

hahaha

lawak la kau noks

NUNU EERA said...

nk cuti jgk.. uwaaa.. :(

akubiomed said...

Selamat bercuti. :-)

Donny Ien said...

sampai tulis surat rasmi lagi.. hehe selamat bercuti..

sW33tdARLiNG said...

alaaaaaaaaaaaaaaaaaa apa laaaaa... cuti plak..

Rasp said...

baru nak reject surat nie...
tapiiiii mu dah gi cuti kan....
ok ok....terpaksa ku terima surat nie....
enjoyyyyyy your hanimun...

Alin Marlini said...

hehehe..comel sangat ayat2 tu kak elly

NeenaAnuar said...

hahaha.. cute giler lah akak nie! :D