Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, January 22, 2013

Ayers Rock Butcher and Grill @ Wangsa Maju

Tahun nie my candle light dinner sempena ulangtahun perkahwinan kami yang ke12 disambut dengan ringkas ajer.. kami gi makan steak kat Ayers Rock Buther and Grill kat Wangsa Maju. Memula plan nak ke tempat lain.. tapi Seth Mat nak sangat cuba steak kat situ, kita pun gi la terjah ke cawangan yg terdekat iaitu di wangsa maju tu haaa

 Jom kita tengok ape yang ada ....

Deko kat kedai ni biasa2 ajer.. mcm restaurant yg lain, kalau diikutkan dari mata kasar "nothing yang special" but "don't judge a book by its cover" ewahhh ... Steak kat sini ternyata wallahhhh...  you can actually the taste the meat. I tell you, they were juicy! Its really delicious and marvelous!! eLLy oder Premium Ribeye 200grm, Seth Mat oder Premium Striploin 200grm. air A&W :) 

 :: My 200 grm Premium Ribeye ::

Kat kedai nie jugak kalau uolls nak beli daging and masak sendiri kat umah pun boleh.. tengok lah nama kedai .. Ayer Rock BUTHER and grill :)


Penutup entry eLLy sertakan bukti kesedapan steak di sini ...



Damage for a day
RM90
Value for money : yes!!




Mami Jarum : Dah 4 hari cherry berry .. hukhuk tak tau tang mana yang silap nie...


6 comments:

InaAchik said...

ina pun mkn sini masa birthday ina bln 12 hr tu. mmg terbaikkkkkkkkkkkkkkkk! best ever steak in town!

nUR_rOsALiNdA said...

Wangsa Maju belah mana kak?

NM02 said...

nak try nak try!!!

Rasp said...

uishhhh leh terjah gak nie.....yummylicious jer nampaknya....

dah minum air teh O pekat?

Dee said...

stirloin..kau tulis striploin..aku dh terbayang daging bogel je ni..hahaha..tp mmglah daging bogelkan..mana ada daging pakai baju..kihkihkih..

next time ke wangsa maju leh lah try western kat sini..

akubiomed said...

Tak boleh tahan. :-)