Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, January 10, 2013

Minyak Dagu

aLoooha.. just nak share jng uolls .. semalam kan eLLy dng Seth Mat gi nonton wayang  ;) dan film pertama yg kami nonton pada tahun 2013 adalah film "Minyak Dagu" takuiiiiii... mcm yg uolls sedia maklum eLLy nie kan fenakuttt.. mcm2  laki den umpan nak ajak gi tengok cite nie.. dan bermacam macam alasan yang eLLy dah kasi.. tapi ape kan daya .. Demi cinta dan kasih ku padamu ku gagahkan jua walaupun ketakutan menghantuiku


Meh nak share sikit synopsis cite "Minyak Dagu" ia mengisahkan seorang perempuan yg dicintai oleh dua orang lelaki sorang xboy pren, sorang xtunang .. so kalau nak tau sape yg punye angkara yang menyebabkan si perempuan nie jadi sehingga separuh gila dan sentiasa dihantui oleh lembaga2 pengarah yg menakutkan.. sila kunjungi pawagam yang berhampiran :) btw pelakon pelakon yg terlibat dalam filem nie pun mantop mantop gak!

Yang pelik dan Jelik dlm cerita hantu kat Malaysia nie
  • Mesti ada adegan di bilik mayat
  • Mesti scene malam lebih lama dari siang
  • kalau yg jadi hantu tu mesti perempuan
  • yang kena rasuk pun mesti perempuan
  • Sound effect oOomak aiiii kemain lagik bunyi nye
  • kalau jadi hantu memang kena merangkak eh?   


okey sekarang dah pukul 01:44 pagi .. sila save dan masuk tidor sebelum benda yg ko taip tu menjadi reality ... 


Mami Jarum : Ayang dah cakap dah bini awak nie badan jew besar tapi hati kecil.. dari malam tadi dok terbayang adegan didalam bilik air.. abis tu acanerrr nak gi kencing nieeee 





10 comments:

nUR_rOsALiNdA said...

Kita nak tgk iklan dia pon takut kak..Tak kose nak gi tgk wayang.. Jom dating!!!~ Hehehehe..

Rasp said...

semalam baru w'ouls kat opis ni dok citer pasal citer ni...
mcm nak gi tengok tapi memasing penakut hahahahhahaa....
kalo i mmg jangan harap lah nak pegi....
mau baru intro i dah kuar panggung wayang tu hehehehhehe...

*SiRibenMerah said...

hahaha..
boleh taip kul 1 pg tuh kita bravo la..
nk kne g tgk jugak la citer neh.. mcm best je...

atty's said...

salam elly..kty suka tgk citer seram..

tp besh tak..berbaloi tak tgk nya..??

Dee said...

napa tak tgu je astro first..hihihi..compom cikmat kena kepit..

eLLy said...

Mala Jom!...

eLLy said...

sis, i takut pun kena pergi.. coz Seth Mat selalu gak teman i gi tengok cite hindi kat panggung :)

eLLy said...

Iyra, sila pasti kan ada yg menemani ....

eLLy said...

alamak camno nak jawap... berbaloi ke tak.. klu mcm i nie masuk panggung bukak mata time seance siang ajoo kira tak berapa berbaloi arr :p

eLLy said...

Itu dah permintaan Cik Mat.. saya menurut perintah .. muhahahaha