Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, January 14, 2013

Jack Reacher / Tom Cruise


Hari sabtu yang lepas, eLLy gi dating dengan Tom Cruise. Ngapo tak percaya? Ha ini bukti dia

* * * * *

* * * *

* * *

* *

*
 :: 2nd Movie for 2013 ::

So how? Sekarang dah percaya? Muhahahaha Siapa lah aku nak gi dating dengan si Tom Cruise tu… Sila lah sedar diri :p

Sebenarnye tak plan pun nak gi nonton wayang, Plan asal Cuma nak gi makan kat Subway pastu balik.. tetiba Seth Mat ajak gi pusing2 kat 2nd floor .. tup tup dah ade kat depan TGV.  Oooo ini plan dia ghupe nye!! My laling tu wat plan senyap2. Me sebagai seorang isteri yang very the misali ikutkan jer la :p

 :: My Breakfast / Lunch / Tea time ::

Sebelum balik, Lepas jer nonton kami masuk FOS jap coz eLLy nak carik baju / inner hurmm dapat la sehelai baju. dari FOS kami terus gi main masak masak kat See U steamboat :)
 :: My dinner ::

Damage for a day
Subway : RM34
Ticket Wayang : RM28
Shirt at FOS : RM29
Dinner at See U Steamboat : RM32.55
Grand total : RM123.55  

Duit mengalir macam air ... itu baru berdua, kalau yg beranak pinak tu macam mana lah gamaknye ..


Mami Jarum : Bahaya jugak kalau rumah dekat dengan shopping mall nie kan $_$


8 comments:

Dee said...

awal2 nok..gitulah..mcm aku gi mid tu dah boring..hehehe..

:: Mrs.Eady :: said...

alamakkk..lame dah tak tgk wyg nie..

Bitt (double IS) said...

hehhe ermm kalau dah beranak pinak...tengok wayang,makan cabott...hahahahaa

Rasp said...

mesti best citer tu sis...
tingin gak nak gi tengok...
tapi rasanya tunggu download jer kot...
yum yum yum....loooove steamboat...
memang *steam* aaa makan hahahahaha ooooopsss...
bila beranak pinak ni sis..
rabak poket bila keluar oooo...
tapi takpe...rezki anak2 kan...

eLLy said...

Ye ker noks... klu shopping mungkin kot.. tapi kalau bab wayang memang kitaorang kalah beb :)

eLLy said...

sekali sekala bawak lah rakyat jelata tu gi nonton.. mesti meriah :)

eLLy said...

hahaha berani ker :p

eLLy said...

yep.. best best best tak rugi sis! jom la kita gi nonton mcm aritu lagik :)
Insyallah rezeki anak2 mesti ada khannn